Zanussi ZFC21400WA, ladă frigorifcă de 210 litri

Lada frigorifică Zanussi ZFC21400WA e una ceva mia mică și vă puteți da seama și în funcție de dimensiunile sale. Mai precis, are 210 litri care e un volum modest dar satisfăcător pentru cei care au deja o combină sau un frigider. Adică vor un plus de capacitate de congelare și nu au un spațiu prea generos pentru depozitare. Ocupă la fel de mult spațiu cât un congelator, însă un congelator are o formă verticală și are un volum mai mare pentru aceeași lățime și adâncime. La acesta veți găsi doar un compartimente și deci toate alimentele le veți putea pune împreună. Puteți alege un aparat frigorific cu volum mai mare deoarece diferența de preț nu e chiar așa de mare. Modelele mai scumpe oferă dotări superioare.

Cu acesta nu mai trebuie să vă faceți griji când faceți mai multe cumpărături deoarece poate congela mult în 24 de ore. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Cam toate noile aparate au clase de eficiență energetică A+ și nu e nevoie de tehnologii prea avansate. Consumul energetic de 227 kWh e cel anual iar cel zilnic îl poate calcula orice cu ușurință. Cele care au sisteme de răcire No Frost sunt mult mai scumpe iar la acelea nu se mai formează atâta gheață. Volumul total de 210 litri poate fi perfect chiar și pentru o familie mică.

Aparatele cu sistem de răcire similare ori cu No Frost, au dezghețare automată sau semi-automată (depinde de cât de nouă e tehnologia). Pe partea de design are: culoare albă, mâner orizontal, deschidere verticală și iluminare la interior. La capitolele funcții și siguranță are avertizare temperatură ridicată. Nu puteți avea pretenții la prea multe în acest preț. La interior am observat că are doar un coș metalic, adică doar compartiment. Nivelul de zgomot e de 42 dB care e destul de redus.

Plusuri: are un preț destul de atractiv, ușor de folosit, e fiabil, poate congela mult, are iluminare interioară etc.
Minusuri: nu prea are.

Zanussi ZFC21400WA e un aparat diferit față de altele deoarece poate congela multe alimente și designul diferă de la o versiune la altă chiar dacă e vorba de același producător. O ladă poate oferi mai mult volum decât un congelator dacă ținem cont de același preț (se pierde din volum și pentru că sunt multe compartimente, dar așa se pot sorta mai bine alimentele).

Lasă un comentariu