Zanussi ZFC14400WA, ladă frigo de 140 litri

Zanussi ZFC14400WA e un aparat frigorific bun dacă vreți să congelați rapid alimente și îmi place că are o formă interesantă. Adică puteți pune lejer orice în ea fără să mai sortați, nu ca și la congelatoare. Congelatoarele sunt utile pentru cei care vor multe compartimente și să economisească spațiu. Eu vă recomand să puneți aparatul undeva unde e ferit de lumină puternică, de umiditate și de căldură. Eficiența energetică e bună deoarece e vorba de un aparat nou și e A+. Cam la toate modelele e așa și poate de anul viitor, A++ va fi standard. Îmi place cum arată iar culoarea nu cred că joacă un rol prea important.

Prețul său e destul de bun dar o combină cu un volum ceva mai mare nu costă mult mai mult. Dar depinde la cât v-ați limitat bugetul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

După cum am zis și mai sus, are A+ la consumul de energie și e bine așa deoarece un consum redus vă ajută să economisiți. Având în vedere că e standard pe toate aparatele noi, nu vă oprește nimeni să alegeți altul. Volumul său e de 140 litri și e vorba de cel net (care contează). Consumul anual e de 191 kWh și e bun dacă-l comparăm cu volumul aparatului. Deci cu cât e mai mare cu atât consumă mai mult (e logic).

Există aparate și cu No Frost care redus formarea de gheață și deci consumul nu mai e așa de mare iar alimentele rămân proaspete. Capacitatea de congelare a acestui model e de 13 kg la 24 de ore. Nivelul de zgomot e redus dar se explică deoarece e mic acest aprat – 42 dB.

Plusuri: consum energetic mic, fiabilă, nu ocupă mult spațiu, ușor de folosit, accesibilă și destul de silențioasă.
Minusuri: nu prea are.

Zanussi ZFC14400WA e un aparat care nu poate fi înlocuit așa de ușor, mai degrabă, poate înlocui unul mai vechi iar dacă aveți un frigider nu văd de ce nu ați alege cel de sus ori un congelator. Doar combinele frigorifice au un congelator mai mare și deci atunci poate veți ezita. Eu zis să nu ezitați deoarece în 24 de ore poate congela mai mult și mai eficient.

Te-ar mai putea interesa