Zanussi ZFC11400WA, ladă frigorifică de 102 litri

Zanussi ZFC11400WA e una dintre acele lăzi frigorifice care au o formă verticală, dar din acest motiv spațiul de depozitare e ceva mai mic. dacă nu vă doriți un frigider în acest preț ci mai degrabă un aparat frigorific mai bun pentru congelare, această ladă pare să fie una dintre puținele soluții disponibile. O altă alternativă care poate fi luată în considerare e un congelator. Consumul energetic e un factor destul de important la un aparat care-l țineți mai tot timpul în priză. Oricum, la modelele noi consumul e foarte redus și deci nu vă recomand un aparat second hand.

E evident că nu poate fi un aparat foarte scump dar tot nu poate fi foarte ieftin. Se poate adresa celor care au un frigider ori o combină, iar congelatorul integrat e plin ori prea mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

Acest aparat are un volum net de 102 litri și nu veți pierde din spațiu deoarece are coș și nu compartimente ca la congelatoare. Parcă e mai simplu de folosit o ladă decât un congelator. Clasa de eficiență energetică e A+ și cam așa e la majoritatea lăzilor frigorifice. Pe partea de design are: are mâner orizontal, deschidere verticală a capacului, iluminare la interior și finisaj pe alb.

Nu are multe accesorii dar are un coș în care puteți pune orice datorită formei și dimensiunilor sale. Nivelul de zgomot e undeva la 42 dB deci e destul de mic. Vă recomand să o puteți într-o cameră sau oricare altă cameră ferită de căldură și umiditate.

Plusuri: destul de silențioasă, iluminare interioară, nu ocupă mult spațiu, preț atractiv, fiabilitate și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Zanussi ZFC11400WA e o alegere ieftină și care se poate adresa oricui iar dacă aveți un buget mai mare, poate o ladă ceva mai mare ar fi mai indicată (nu puteți ști niciodată când aveți nevoie de mai mult volum pentru congelare). Oricum, diferențele de preț nu sunt prea mari, o ladă cu volum aproape dublu/triplu are un preț ușor peste 1000 RON (depinde de brand).

Lasă un comentariu