Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZEV6340XBA

Zanussi ZEV6340XBA e o plită vitroceramică care poate fi incorporată. Mai exact are un strat de ceramică ce are caracteristici similare sticlei, fiind foarte rezistentă la temperaturi înalte și la schimbările bruște de temperatură. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și din această cauză eu cred că e un best buy.

Poze

E un model pe negru care are patru zone, deci nu patru arzătoare, care sunt situate pe placa vitroceramică de 60 centimetri. Butoanele sunt situate frontal în dreapta și sunt niște butoane de tip touch. Normal că are un panou de comandă destul de interesant care conține și un display destul de informativ. Din poză nu se vede conținutul pachetului și de aceea trebuie menționat că are și un cablu de alimentare de 1,5 metri care te va ajuta să o conectezi la sursa de energie.

Plita

Specificaţii tehnice

După cum ziceam mai sus, acest model e unul de tip vitroceramic care are 4 zone alimentate pe curent electric. Deci, scăpați de grija buteliilor ori a gazului și implicațiilor care vin cu acesta. Panoul de comandă e foarte modern fiind format din butoane touch și un ecran LCD. Datorită dimensiunilor apropiate de 60 centimetri (aici mă refer la lungime și lățime). Fiind vorba despre o plită incorporabilă vitroceramică normal că materialul din care e confecționată e sticla și inox ori al aliaj de metal.

Păreri pro şi contra

Poate singurul minus ar fi faptul că vasele de tip wok nu știu cât de bine va sta pe această plită. În rest, raportul dintre preț și calitate e foarte bun, iar dacă vreți să vă amenajați o bucătărie modernă atunci acest aparat e un must have. E un electrocasnic de îndelungă folosință având o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică 3 sau 4 ani.

Concluzie

Plita ZEV6340XBA e foarte bună pentru mici restaurante sau pentru uz casnic și asta deoarece are un preț mic și e performantă la gătit. Multă lume alege astfel de plite datorită zonelor în sensul că acestea sunt foarte utile pentru gătirea anumitor feluri de mâncare deoarece căldura e degajată uniform pe acea zonă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu