Zanussi ZEV6240FBA

O plită incorporabilă cum e Zanussi ZEV6240FBA nu veți prea găsi deoarece e accesibilă și are un design foarte elegant. Poate fi ușor confundată cu una cu inducție datorită desenelor de pe ea și controlului avansat – cu taste touch. Controlul temperaturii se face prin glisare și e o alternativă bună la una cu inducție. Doar randamentul nu e așa de mare precum la cele pe gaz sau cu inducție. Dacă vreți comoditate, optați pentru o plită electrică și așa vă puteți lua un gând de la buteliile cu gaz. Chiar dacă cele cu inducție sunt cu cel puțin 500 de lei mai scumpe, merită în special dacă vă doriți o bucătărie modernă. ZEV6240FBA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că e destul de simplă iar pentru acesta vă recomand un mobilier mai închis la culoare dar și un cuptor de la același producător pe culoarea inox.

Zanussi ZEI6240FBA
Așa arată

Specificații tehnice

Zanussi ZEV6240FBA are o alimentare de tip electrică motiv pentru care aveți nevoie și de o alimentare electrică în apropiere (o priză). Din poza de sus dar și din clip se observă că are patru arzătoare, fiecare are o altă dimensiune. Astfel că fiecare are și o altă putere: cel mic e de 1.2 kW, cele normale au 1.8 kW și cel mare are 2.3 kW. Curățarea suprafeței nu e o provocare deoarece e din sticlă vitroceramică, deci curățarea se face doar prin umezirea suprafeței și cu un burete. Există chiar și modele cu o astfel de sticlă și alimentare pe gaz, iar prețurile sunt destul de apropiate.

Pe partea de funcții are tate senzitive, indicator de temperatură și deconectare automată. Culoarea plitei e maro, dar există variante și pe negru. Alternative sunt destul de multe și în acest buget aveți de ales între una electrică și una cu gaz, cele cu inducție sunt mult mai scumpe dar pot fi considerate adevărate investiții.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, control interesant – senzitiv, preț decent și fiabilitate.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Zanussi ZEV6240FBA e un aparat incorporabil care nu ar trebui să lipsească în bucătărie și nu cred că randamentul e un minus deoarece e tipic pentru astfel de plite. Un randament mai mare e oferit doar de celelalte tipuri de plite. Am pus mai jos și o mică prezentare a acestei plite, clip care poate va fi de folos atunci când vreți să faceți alegerea corectă:

Te-ar mai putea interesa