Zanussi ZEI6240FBA, plita incorporabilă inducție

Plita incorporabilă cu inducție Zanussi ZEI6240FBA e na dintre cele mai accesibile modele de pe piață și care v-o recomand. Nu-i lipsește controlul electronic cu butoane senzitive dar nici design-ul elegant. După cum bine știți aceste electrocasnice nu vin cu multe dotări motiv pentru care nu prea ar fi motive pentru care ați opta pentru o plită mai scump. O astfel de plită e cea mai bună  alternativă la una clasică cu alimentare pe curent și oferă un randament crescut. Adică încălzește imediat apa prin intermediul tehnologiei de inducție – se formează un câmp magnetic și doar vasul se încălzește. Doar după design poate fi trasă concluzia că e una performantă. Acest model numit ZEI6240FBA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Zanussi ZEI6240FBA
Așa arată

Specificații tehnice

Alimentarea e tot electrică însă sistemul de încălzire e unul prin inducție. Consumul de curent e cam același cu cel al unei plite electrice normale, însă timpul de fierbere a apei e mult mai mic, deci veți economisi bani și timp. Chiar dacă gazul pare a fi mai ieftin, sunt puțini cei care optează pentru gaz deoarece au nevoie un loc de depozitare pentru butelia cu gaz și în general se tinde spre comoditate. Cele patru zone de gătit sunt bine evidențiată datorită liniilor mai groase. După cum am precizat sus, controlul e unul senzitiv iar o mică demonstrație poate fi văzută în clipul de jos. Partea superioară e realizată din sticlă vitroceramică, dar dispune și de o siguranță pentru a nu consuma energie când nu folosiți plita (deconectare automată).

Cele patru zone sunt de trei dimensiuni, fiecare având o putere proprie și diferă în funcție de dimensiuni: 2.3 kW cel mare, 1.8 kW cele normale și 1.4 kW cel mic. Pe partea de funcții are deconectare automată, taste senzitive sau touch și indicator căldură reziduală. Acestea se găsesc și la altele, motiv pentru care nu ar avea rost să scoateți mai mulți bani din buzunar.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design reușit, e accesibilă, control cu butoane touch și eficiență.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Această plită Zanussi ZEI6240FBA e una de ultimă generație care se adresează celor care vor o bucătărie modernă și cu care să-și impresioneze prietenii. Am postat un clip de prezentare a acestei plite, sper să vă fie de folos în alegerea modelului ideal da eu zic că nu veți regreta alegerea făcută:

Te-ar mai putea interesa