Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZDV12002FA, mașină spălat vase incorporabilă

Zanussi ZDV12002FA cred că e una dintre puținele mașini de spălat vase care poate fi incorporată și care are caracteristica Fuzzy Logic. Această caracteristică presupune că aparatul are senzori cu care detectează automat încărcătura și în funcție de aceasta adaptează diferiți parametrii de spălare.

Modelul acesta nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Iar, pe acești bani primim un aparat care are o capacitate de 9 seturi și clasă de eficiență energetică A.
Poza alăturată reprezintă acest aparat, iar din ea poți vedea că panoul de comandă e unul mascat așa încât să nu deranjeze vizual.

Aparatul

Aparatul

Precum alte modele și aceasta are 5 programe, iar la temperatură are 3 nivele. Acestea te vor ajuta să speli vasele în funcție de cât de încărcate sunt acestea.
Legat de consumul de apă trebuie spus că nu are deloc un consum mare, iar consumul de curent e unul la fel de mic… dovadă fiind clasa A de eficiență energetică. Mai exact, acest aparat are un consum de 0,87 kW per ciclu, iar pe partea de apă are 9,5 litri tot per ciclu.

Plusurile acestui model sunt economia de resurse, consumul nu prea mare de apă și nivelul de zgomot scăzut (zgomotul produs depinde și de ce program folosiți). Faptul că are clasa A la eficiență energetică, la spălare și uscare nu e nici asta rău.
Contra achiziției nu aș putea spune că are ceva deoarece are integrate cam toate lucrurile esențiale.

Modelul acesta e destinat celora care au o familie numeroasă ori micilor localuri. Vasele vor arăta ca noi și sunt sigur că o să faci și o economie impresionantă de timp și bani. Luând un astfel de aparat nu o să mai trebuiască să plătești special pe cineva să spele vase, iar vasele vor fi mult mai curate decât cele spălate manual… lucru care va fi apreciat de client.

Dacă te interesează o alternativ atunci ți-aș recomanda Whirlpool ADG 5820 A+ – un model care poate spăla 12 seturi și are un preț similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu