Zanussi ZDTS105

Această mașină de spălat incorporabilă Zanussi ZDTS105 e un parat ideal pentru spălare vaselor murdare deoarece e unul compact, accesibil și i se poate monta o altă ușă în locul celei ornamentale pentru a se potrivi cu mobilierul. ZDTS 105 are o capacitate de 9 seturi, 5 programe, eficiență clasa A, o adâncime de 45 cm și finisaj pe alb. Chiar dacă vine cu ușă pe alb, acest aspect poate fi schimbat prin montarea unei uși în stilul mobilierului dumneavoastră (informații găsiți în manualul său). Spre deosebire de alte modele acesta e complet incorporabil și deci poate fi „ascuns” ușor în mobilierul din bucătărie. Deci dintr-un punct de vedere e destul de reușită și nu prea are competiție în acest buget. ZDTS105 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Fără panou ornamental
Deschisă

Specificații tehnice

Zanussi ZDTS105 are o capacitate de spălare de 9 seturi care nu înseamnă mult dar e suficient pentru cei care spală mai des. În poza de sus dar și în clipul de jos se poate observa cam câte vase ar intra în ea. Dispune de control electronic ca și la alte modele iar pe partea de eficiență stă foarte bine având doar clasa A (la spălare, uscare și energetică). Consumul ei e de 1.12 kWh și în timpul spălării nivelul de zgomot ajunge la 53 dB. Chiar dacă are doar 5 programe, acestea sunt cele standarde: normal, intensiv (pentru vase mai murdare), rapid, bio/eco și clătire. Deci cestea se găsesc pe toate modelele dar și indicatorul LED pentru nivelul de sare (veți ști de fiecare dată când trebuie să puneți sare de curățat). ZDTS 105 vine și cu un indicator care arată când s-a finalizat programul său. Temperatura poate fi setată însă puteți selecta doar între două nivele.

Bineînțeles vine cu coș pentru tacâmuri după cum se poate observa și în poză, dar și în clip.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: se poate monta o ușă de mobilier peste ușa ei (arată ca cea din clip), poate fi o investiție pentru cei care timpul înseamnă bani, capacitatea sa e decentă, garanție mare și e fiabilă.

Minusuri: având în vedere că vine cu caracteristici speciale care nu le găsiți pe multe modele, nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Mașina Zanussi ZDTS105 arată precum modelul prezentat în clipul de jos și care e unul deosebit chiar dacă nu are o capacitate mare. Chiar dacă acela e ZDTS102, arată ca și cel de sus:

Te-ar mai putea interesa