Zanussi ZDN11001XA

Mașina de spălat vase Zanussi ZDN11001XA e una care poate fi incorporată parțial în mobilier iar pentru ca să nu apară probleme cu dimensiunile sale, ar fi bine să faceți comandă la mobilierul din bucătărie după ce achiziționați mașina. Însă dacă aveți un spațiu 81 cm înălțime, 45 cm lățime și 57 adâncime, atunci o puteți instala fără probleme. Se observă e un model compact cu capacitate de 9 seturi (ideală pentru o familie). Are un consum mic de energie, scos în evidență prin clasa A+ de eficiență energetică. Funcția Set & Go e echivalentă cu programarea întârziată, adică puteți amâna pornirea. Alternative sunt suficiente chiar și de la același producător. Acest model numit ZDN11001XA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Incorporată
Incorporată
Coșul pentru vase
Coșul pentru vase

Specificații tehnice

Capacitatea acestui model e de 9 seturi care mi se pare ok pentru dimensiunile sale (menționat anterior). Oricum, e ca și cum ați spăla pentru 9 persoane și nu doar vase, ci și tacâmuri. E dotată cu un ecran LED, deci are control electronic care e mai funcțional decât cel mecanic. Are 5 programe folositoare și care sunt cele standard (le găsiți și la alte modele). E vorba de: normal, intensiv, rapid etc. Aveți la dispoziție trei nivele de temperatură care pot fi setate (în funcție de nivelul de murdărie de pe vase). Uscarea se face prin intermediul tehnologiei DryTech.

Panoul de control e dotat cu programare întârziată, indicator sare și indicator terminare program. Pe partea de eficiență are clasa A la spălare, uscare și consum energetic. Consumul de energie în modul Eco e undeva la 0.86kW, iar cel de apă pe parcursul anului e de 3640 litri. Accesoriile incluse sunt următoarele: coș tacâmuri, coș reglabil, suport pahare și compartiment sare. deci sunt cele obișnuite care nu trebuie să lipsească de la nici un model.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: clasa A la cele 3 capitole (oglindește eficiența sa), compactă, fiabilă și vine cu toate accesoriile necesare.

Minusuri: putea fi mai ieftină.

Concluzie

Zanussi ZDN11001XA e un aparat electrocasnic deosebit deoarece instalarea sa e ceva mai diferită față de modele standarde, dar și dimensiunile sunt ceva mai mici. Există modele cu capacități de spălare mai mari sau identice la prețuri atractive care pot fi incorporate doar sub blat. Am pus un clip în care e prezentată mașina și în care se poate vedea și interiorul său:

Te-ar mai putea interesa