Zanussi ZCG661GW

Dacă în perioada următoare vrei să-ți mobilezi bucătăria atunci ar trebui să alegi un aragaz Zanussi ZCG661GW, dar asta dacă nu ai deja unul. Principalele sale puncte foarte ar fi faptul că are grill și că ochiurile sale se aprind în mod electric. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu știu dacă o să găsești ceva la fel de bun, plus că în momentul de față e și la promoție. ZGF646CTNC e mai ieftină, dar are și câteva minusuri față de acesta de față deoarece e o plită, deci nu are cuptor.

Poze

Se poate observa că nu arată deloc rău (arată precum aragazul ZCG660GW) și că e un aragaz clasic și nu premium. Nu are rotisor, dar are grill care vă va ajuta să coaceți vinete ori ale mâncăruri la grătar atunci când afară nu se poate face așa ceva din cauza vremii. Lățimea sa e de 60 de centimetri și din această cauză cred că o hotă va încăpea foarte bine fără alte ajustări ori improvizații.

Aragazul

Specificaţii tehnice

ZCG 661 GW e un model foarte bun care e de culoare albă, iar plita sa se aprinde electric. Grilajul cu care vine poate fi utilizat în mai multe scopuri, iar rotisorul nu e prezent pe acest aparat. Nu am precizat cum se realizează alimentarea cuptorului și a plitei și trebuie știut că se realizează pe gaz.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o fiabilitate și cu un preț exemplare; raportul dintre calitate și preț e și el unul foarte bun; vine de la un brand foarte renumit în domeniul electro și mai ales în domeniul electrocasnicelor de dimensiuni mari; aprinderea plitei se realizează automat; se poate realiza o pizza foarte bună cu acest aragaz. 😉
Contra: putea avea rotisor, dar asta i-ar fi urcat prețul la vreo 1300 lei.

Concluzie

Dacă sunteți o gospodină care se respectă atunci aveți nevoie și de „ustensile” foarte bune, iar acest ZCG661GW ar fi foarte bun. Nu costă deloc mult și mâncărurile dumneavoastră vor fi foarte bune deoarece e realizat așa încât să vă ajute cât mai mult, iar o facilitate care e ok este aprinderea electrică. Întreținerea aragazului va fi destul de ușoară deoarece se poate curăța rapid pentru că are cuptor cu cavitate din email fin.

Te-ar mai putea interesa