Zanussi ZCG660GW

Un aragaz al anului 2012 e aragazul Zanussi ZCG660GW, și prin asta mă refer că a apărut acum câteva luni. E un electrocasnic normal și nu s-ar putea că excelează la vreun capitol deoarece are 4 arzătoare care sunt pe gaz și se aprind în mod electric. În dubă nu găsim grill ori grătar și de aceea aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că are un raport dintre calitate și preț foarte bun, iar fiabilitatea îi e ridicată deoarece are o garanție de 24 luni care poate fi mărită la 48 contra unei sume mici.

Poze

Se poate vedea că Zanussi ZCG660GW are culoarea albă, iar capacul e unul metalic vopsit tot alb. Din imagine nu se prea vede, însă electrocasnicul are dimensiuni normal având o lățime de 60 centimetri și de aceea cred că o hotă va fi amplasată foarte eficient.

E de culoare albă

Specificaţii tehnice

Aparatul se alimentează de la rețeaua de gaz și vine dotat cu duze pentru GPL. Are patru ochiuri care pot fi aprinse electric și despre aprinderea cuptorului nu pot să vă spun dacă se face electric. ZCG660GW are plita dotată cu siguranță, iar la cuptor are același lucru pentru a vă simți mai în siguranță. Chiar dacă nu are rotisor ori grill eu zic că tot e un electrocasnic foarte bun și adevărul e că multă lume nici nu se prea folosește de aceste accesorii găsite în general la multe aragazuri.

Păreri pro şi contra

Pro: are un cost de achiziție foarte bun; aspectul e unul de nota 10 și cred că se va asorta foarte bine cu restul electrocasnicelor din bucătărie; garanția nu e de 3 ani ca la Arctic, însă există posibilitatea măririi ei până la 4 ani.
Contra: capacul e metalic ceea ce înseamnă că e foarte rezistent, dar nu arată la fel de bine ca unul din sticlă.

Concluzie

Probabil că Zanussi ZCG 660GW ar fi unul dintre cele mai ieftine aragazuri de pe piață și cred că își merită banii deoarece are incorporate doar funcții utile. utilizarea nu va fi prea complicată deoarece panoul de control cu butoanele sunt amplasate frontal așa încât să ajungeți ușor la ele. Dacă vreți mai multe informații despre aparat atunci puteți să-i consultați manualul.

Te-ar mai putea interesa