Zanussi ZCG642TSX

Aragazul Zanussi ZCG642TSX e unul foarte dotat dar şi performant pentru acel preţ. Spun asta deoarece are rotisor, grill, aprindere electrică pentru plită şi cuptor. Se poate observa foarte uşor că are un finisaj din inox, uşa cuptorului şi capacul plitei sunt din sticlă. deci dacă vreţi să vă transformaţi bucătăria dumneavoastră întruna modernă, aveţi nevoie de un aragaz în stil italienesc ca acesta. Nu doar aspectul e unul în stil italienesc, ci şi gătitul datorită funcţiei PizzaOpzione cu care puteţi face pizza. O alternativă mai ieftină e modelul ZCG642TSW de la acelaşi producător. Însă acela nu arată aşa de bine ca acesta deoarece vine pe alb. Ca şi alte modele, vine cu interior din email fin, semnal acustic pentru terminare program şi un design ergonomic. Dacă v-aţi decis pentru acesta, trebuie să aveţi un buget destul de generos pentru că acest model ZCG642TSX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Atât plita cât şi cuptorul sunt alimentare cu gaz (deci nu sunt electrice). Arzătoarele sunt de 3000W, două de 2000 W şi unul de 1000 W. Fiecare zonă de ardere are o putere proprie pentru sarcini mai mari sau mai mici. Are un cuptor foarte spaţios care deci vă permite să gătiţi cantităţi impresionante de mâncare dar şi în diverse feluri (datorită grill-ului şi rotisorului). Funcţiile cuptorului sunt: încălzire în parte de jos, grill cu rotisor şi grill. Atât cuptorul cât şi plita vin cu aprindere electrică motiv pentru care puteţi să porniţi aragazul doar cu o singură mână. Zanussi ZCG642TSX e dotat cu siguranţă, orificiu pentru evacuarea aburului, cablu de alimentare electrică (e de 1.15 metrii) şi un capac din sticlă (dotare premium). Ar fi fost interesant dacă ar fi avut şi cu un sertar în partea de jos (destinat depozitării ustensilelor).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are grill, rotisor, finisaj din inox cu capac din sticlă transparentă, avertizare sonoră la finalizarea programului, opţiune specială pentru pizza dar şi altele.

Minusuri: cablul electric scurt (la majoritatea e de 1.5 metrii).

Concluzie

Acest aragaz Zanussi ZCG642TSX e un model care-l recomand deoarece e eficient, funcţional şi accesibil (dacă luăm în considerare numărul mare de dotări şi calitatea materialelor). Dacă aveţi o gospodină pe acasă, acesta e cadoul ideal deoarece nu e chiar foarte scump iar raportul eficienţă/preţ e unul foarte bun. Însă, mai există şi acea alternativă care e cu vreo 200 de lei mai ieftină, dar nu arată aşa de bine.

Un comentariu la „Zanussi ZCG642TSX”

Lasă un comentariu