Zanussi ZCG612H1XA, aragaz cu grill și rotisor

Aragazul Zanussi ZCG612H1XA e unul dintre cele mixte adică are plită pe gaz și cuptor electric. Îmi plac aceste tipuri de aragazuri deoarece oferă cele mai bune performanțe și cuptorul electric gătește și coace uniform. Rezultatele oferite de acest cuptor depind și de funcțiile alese. Sunt multe tipuri de aragazuri, iar performanțele sunt conforme cu prețul. Adică un model mai scump poate avea chiar și ventilator, plită electrică și multe altele. Bineînțeles, sunt multe tipuri de aragazuri și acelea sunt în funcție de design, dotări și tehnologii incorporate.

Sunt multe modele oferite de acest brand și veți găsi ușor unul care vi se potrivește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentarea cuptorului e mixtă și e prezentă la toate aragazurile noi, chiar și dacă nu au cuptor deoarece e prezentă aprinderea electrică. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite iar cel mai mare e de 3kW. Aprinderea electrică e foarte importantă atunci când vreți să vă ușurați viața de zi cu zi.

Atât arzătoarele cât și cuptorul au siguranță care întrerupe alimentarea atunci când se stinge flacăra. Cuptorul are următoarele: rotisor, grill, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară. Acestea nu sunt prezente la oricare alt aragaz de aceea și prețul e justificabil.

Sunt incluse accesorii destul de utile: capacul din sticlă și o tavă. Chiar dacă nu e prea util acel capac (poate că aveți gresie pe perete), acel capac nu iasă așa în evidență pentru că e transparent. Dimensiunile acestui aragaz sunt cele clasice, deci poate fi pus în locul vechiului model. Avantajul unui aragaz cu lățime de 60 cm e acela că dispuneți și de o plită mai mare, astfel că vasele nu sunt atât de înghesuite.

Plusuri: are capac din sticlă, plită performantă, convecție aer fierbinte, preț decent.
Minusuri: nu sunt.

Zanussi ZCG612H1XA e un model destul de reușit iar din poza de sus se observă ușor că are aprindere electrică atât pentru plită cât și pentru cuptor. Incorporabilele vin cu alt sistem de aprindere care necesită doar o singură mână – integrat, de aceea sunt și mai interesante și prețul e pe măsură.

Te-ar mai putea interesa