Zanussi ZCG612H1WA, aragaz cu setare specială Pizza

Aragazul Zanussi ZCG612H1WA este un model clasic adică are alimentare standard pe gaz, dar are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere al arzătoarelor. Puteți aprinde ușor arzătoarele plitei, doar că e nevoie de ambele mâini pentru că nu e ca și la plitele incorporabile. Butonul special pentru a coace pizza e în partea dreapta, nu veți cum să nu-l vedeți. Arată foarte bine pe alb și nu e un model mic pentru că lățimea sa e de 60 cm, deci poate înlocui un model mai mic dacă dispuneți de spațiul necesar.

Sunt multe modele care pot fi considerate alternative la acesta, dacă vreți ceva diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt multe tipuri de aragazuri, iar cele cu alimentare mixtă sunt cele mai populare. Cuptorul e dotat cu rotisor, aprindere electrică, iluminare și timer. Nu sunt multe aragazuri care au astfel de dotări pentru cuptor și cred că e de apreciat în acest buget. Dacă bugetul vostru e ceva mai mare, ați putea lua în calcul și un aragaz care are cuptor electric, dar trebuie să aveți și o priză bună + tensiune constantă. Pentru o tensiune mai bună există și stabilizatoare care pot fi achiziționate.

Accesoriile acestui model sunt destul de numeroase: capac din sticlă, două tăvi pentru copt și grătar cuptor. Alte tăvi sau forme pot fi achiziționa ulterior dacă aveți nevoie de ele.

Păreri pro și contra

Variantele cu dimensiuni mai generoase costă mai mult pentru că oferă mai mult spațiu în cuptor, dar și plita e ceva mai generoasă. Cuptorul poate fi iluminat în timpul funcționării pentru a supraveghea mai bine procesul de gătire. Randamentul e foarte ridicat, astfel că mâncarea e gătită rapid și rezultatele sunt gustoase. Cu acesta nu mai trebuie să folosiți chibrituri sau brichete pentru aprindere, trebuie doar să apăsați pe buton.

Zanussi ZCG612H1WA poate fi ales alături de o hotă de la același brand sau cu design similar. Designule plăcut și diferă foarte puțin de la un brand la altul, adică ușa e negru lucioasă și mânerul e în culoarea aparatului – alb.

Te-ar mai putea interesa