Zanussi ZCG61211XA, aragaz cu rotisor

Nu sunt multe aragazuri care să ofere rotisor, deoarece această dotare mărește prețul aparatului. Nu oricine o folosește, dar Zanussi ZCG61211XA e un model care merită să-l încercați. Arată bine în special că are culoarea inox iar restul e pe negru lucios. Combinația asta de culori e destul de bună și e prezentă și la alte modele. Se poate observa că nu e un model compact dar e normal să fie așa deoarece are rotisor. Cu alte cuvinte, e nevoie de o capacitate mai mare pentru cuptor (aragazul să fie mai mare) pentru ca aragazul să aibă rotisor. E o alegere bună, dar dacă nu vă interesează rotisorul, puteți opta pentru un aragaz cu cuptor electric.

Prețul e destul de bun pentru ce dotări oferă, alternative sunt destule pentru buzunarul oricui chiar și de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aragazul
Aragazul

Plita e alimentată cu gaz și e dotată cu: aprindere electrică, 4 arzătoare de diferite dimensiuni și siguranță. Fiecare arzător are o putere diferită iar cel mai mare are cea mai ridicată putere. Cuptorul e dotat cu grill, rotisor, alimentare cu gaz, siguranță și ușă cu sticlă. Volumul său e de 53 care e puțin mai mare decât media. Din poza de sus se observă că are capac metalic și finisaj de inox. În jurul ușii finisajele sunt negre iar partea de jos e tot pe negru.

Chiar dacă nu e cel mai ieftin, e mai ieftin decât un cuptor+plită incorporabilă. Deasemenea, pentru incorporabile e nevoie de un mobilier corespunzător. Capacul său e unul metalic și nu din sticlă cum e la cele premium. Dimensiunile aparatului ar trebui să vă pună pe gânduri deoarece e nevoie de un spațiu generos pentru depozitare.

Plusuri: are rotisor (ideal pentru cei care gătesc carne de pui, porc etc), arată bine, e fiabil, cuptor voluminos, puternic și eficiență energetică decentă.
Minusuri: nu are un preț foarte atractiv.

Zanussi ZCG61211XA nu e un electrocasnic oarecare și care poate fi de folos pentru cei care gătesc des și nu-și permit incorporabile. Chiar dacă incorporabilele sunt ceva mai scumpe, sunt soluția mai comodă și cuptoarele oferă mai multe funcții. Depinde de alegerea făcută, unele sunt cu mai multe ori mai puține dotări. Un sertar inferior putea fi util deoarece se pot depozita vase ori ustensile care le folosiți la cuptor.

Lasă un comentariu