Zanussi ZCG61211WA, aragaz italian

Multe persoane au reticență în a cumpăra un anumit produs deoarece nu știu de cine e făcut, însă nu e cazul la Zanussi ZCG61211WA deoarece știm cu toții că e făcut de o firmă din Italia care e foarte bună. Nici nu putem spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest cost primim un aparat care are aprindere electrică și diferite sisteme de siguranță pe partea de cuptor și plită.

Pentru a îți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate îți recomand să te uiți la poza de alături. În această poză poți vedea că e un model complet alb cu capac solid. Panoul de comandă e unul standard, și din această cauză cei care sunt obișnuiți doar cu aragazuri clasice nu vor avea probleme în a-l utiliza pe acesta. (Înainte de a utiliza prinderea electrică trebuie să nu uitați să conectați aparatul la priză deoarece are nevoie de curent pentru scânteie)

Aragazul
Aragazul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu faptul că în cuptor are grill și rotisor, așa încât dvs să puteți prepara ce mâncare doriți cu ajutorul lui. Dimensiunile sunt unele normale deoarece e vorba despre un aragaz de 60 centimetri, iar dacă vă interesează capacitatea în litri atunci trebuie specificat că acest model are o capacitate de 53 litri. Acest volum/capacitate te va ajuta să prepari mâncare de dimensiune mai mare.

Lucrurile care vor fi apreciate de mulți sunt prețul mic, că are siguranță (la plită și cuptor), dotările din cuptor și lățimea normală care te va ajuta să integrezi aparatul acolo unde dorești fără prea mari bătăi de cap. Având un cuptor foarte avansat aș putea spune că e o alternativă foarte bună la un cuptor incorporabil.
Din păcate n-ar arzător wok, dar asta nu-i o problemă din punctul meu de vedere.

Deci, dacă te interesează un aragaz făcut de o firmă europeană atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea. Evident că o să găsești modele mai ieftine, dar acesta e unul foarte bun prin prisma fiabilității (a siguranței în utilizare).

Te-ar mai putea interesa