Zanussi ZCG610G1WA, aragaz premium cu aprindere electrică

Zanussi ZCG610G1WA e un electrocasnic pe care cei de la Zanussi îl laudă ca fiind un cuptor și o pizzerie în același timp. Evident că pentru pizza există o setare specială, iar rezultate le sunt precum la restaurant.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Aprinderea electrică e una pentru zone de gătit și se realizează prin apăsarea unui buton dedicat.
Cred că se poate vedea și din imagine că acest model e dotat cu un capac din sticlă, iar acest lucru e un avantaj vizual deoarece arată mai bine așa.


Beneficii

E un aragaz clasic cu plită și cuptor pe gaz, iar cablul electric pentru aprinderea electrică e de 1,15m.
Cuptorul e unul ușor de curățat deoarece este realizat din email negru. Mai mult, ușa și panourile din sticlă pot fi scoase pentru o curățare eficientă pe ambele laturi.
Se poate găti instant deoarece are un arzător cu flacără pură, iar din această cauză vasul dvs. atinge instant temperatura dorită. Arzătorul mare are o putere de 3000W/100mm și este vorba despre un arzător rapid.
Ca accesorii aș aminti tava din email pentru prăjituri și grătarul cromat.
Cuptorul are un volum destul de mare de 59 litri, iar din această cauză se pot găti și alimente cu dimensiuni mari. Dimensiunile aragazului fiind 85,7x60x60 (ÎxLxA în cm).

Dezavantaje

Nu are ventilator, dar în schimb are un orificiu pentru eliminarea de abur din cuptor. Ventilatorul ar fi ajutat la o dispersie uniformă a aerului cald, iar asta înseamnă co coacere uniformă.

Concluzii

Dacă vă interesează un aragaz până în 1000 lei care să arate bine și să vă ajute la gătirea diverselor feluri de mâncare atunci modelul Zanussi ZCG610G1WA ar fi numai bun pentru dvs.
Zanussi este un brand de top din Italia înființată în 1916. Deci, nu doar de top e și cu tradiție.
Garanția standard poate fi mărită cu 1-2 ani în plus, iar în acest fel aveți parte de siguranță maximă.

Te-ar mai putea interesa