Zanussi ZCG565GX

Zanussi ZCG565GX e un aragaz al anului 2012 care e de foarte bună calitate și are un preț foarte bun. Normal că are aprindere electrică la plită și accesorii cum ar fi grill, dar și rotisor. Toate aceste facilități pot fi ale noastre la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Există și alternative mixte cum ar fi Electrolux EKK52500OW și e mixt deoarece are plita e pe gaz, iar cuptorul e pe curent. Modelul de față, adică ZCG565GX e pe gaz atât la ochiuri cât și la dubă și astfel nu o să aveți consum de curent și nici vreo grijă pe partea de facturi de curent.

Poze

Dacă te interesează cum arată acest model atunci cred că din poza de alături îți poți face o impresie. De menționat ar fi faptul că are culoarea gri-inox, dar nu e realizat din material inox. Capacul e unul din sticlă și astfel aparatul beneficiază de un plus de eleganță, însă, din păcate, acest capac nu e la fel de rezistent precum unul din tablă.

Așa arată

Specificaţii tehnice

ZCG565GX e un model nou care poate concura cu modele mai scumpe precum EKK52500OW de la un brand concurent. E pe gaz, iar cele patru ochiuri se aprind în mod electric. Din păcate nu are suport pentru vase wok și asta deoarece e mai mult un aragaz pentru home use și nu unul profesional pentru restaurante asiatice.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu facilități precum rotisor ori grill (grătarul poate fi utilizat pentru prepararea grill-urilor și a vinetelor); nu cost[ prea mult; arată bine fiind de culoare gri; lățimea e una normală de 50 centimetri și din această cauză nu cred că o să aveți probleme în a monta aparatul unde doriți.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru o bucătărie modernă cred că acest electrocasnic ar fi foarte bun. E un aparat modern deoarece vine cu multe facilități (printre care se numără rotisor și grill, dar și aprindere de tip electrică). Utilizarea sa nu e complicată deoarece e un aparat cu butoane mari care sunt normale și nu de tip senzitiv cum e în cazul plitelor mai scumpe care sunt plite incorporabile cu destinația restaurante.

Te-ar mai putea interesa