Zanussi ZCG565GW

Un astfel de aragaz Zanussi ZCG565GW e foarte bun pentru acel preţ deoarece e uşor de folosit deoarece are un design ergonomic astfel încât totul să fie la îndemâna dumneavoastră. Funcţiile de gătit sunt destul de utile iar dacă nu sunteţi încă familiarizaţi cu noile funcţii, vă recomand citirea manualului de instrucţiuni care e inclus în pachetul său. Cu acesta puteţi avea o mini pizzerie la voi acasă datorită funcţiei/opţiunii PizzaOpzione (care o veţi găsi doar la modelele de la acest producător) şi cu e a veţi obţine doar cele mai bune rezultate. Puteţi găsti foarte uşor deoarece plita vine cu aprindere electrică şi deci nu aveţi nevoie de ambele mâini pentru a aprinde o zonă de gătit. Spre deosebire de concurenţă, acesta vine cu cu capac metalic (vopsit pe culoarea aragazului) pentru acoperirea plitei. Dacă ar fi să vă recomand un alt model atunci ZCG55JGW ar fi acela. Un aragaz ca acest model ZCG565GW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Atât cuptorul cât şi plita sunt alimentate cu gaz. Spre deosebire de concurenţă, are aprindere electrică atât pentru arzătoare cât şi pentru cuptop. Poate fi considerat un plus chiar dacă şi dacă avea numai aprindere electrică pentru plită, deoarece zonele de gătit sunt mai des folosite decât cuptorul. Plita are patru arzătoare: rapid, semi-rapid (două) şi auxiliar. Cuptorul e încălzit din partea inferioară şi vine cu grill şi rotisor care pot fi folosite fie separat fie împreună. Atât orificiul cuptorului cât şi uşa acestuia pot fi uşor curăţat. Atât zonele de gătit cât şi cuptorul au siguranţă cu termocuplu. Având în vedere că Zanussi ZCG565GW vine cu aprindere electrică, are şi un cablu electric de 1.5 metrii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteţi găti cam orice în cuptor deoarece are o capacitate de 53 de litrii, Zanussi ZCG565GW arată destul de bine, uşor de folosit, funcţie pentru a găti pizza, preţ bun şi aprindere electrică pentru cuptor (multe modele vin fără, în special de la concurenţă). Aprindere electrică a plitei nu-l consider un plus deoarece e o dotare care o găsim cam pe toate aragazurile.

Minusuri: la un aşa preţ… chiar nimic.

Concluzie

Acest aragaz Zanussi ZCG565GW e un model care e destul de reuşit în special dacă luăm în considerare dotările, preţul şi design-ul. Ar fi fost interesant dacă ar fi existat un model cu design din inox pentru cei ce vor un plus de eleganţă pentru bucătăria lor.

Te-ar mai putea interesa