Zanussi ZCG55SGW

Dacă te interesează un aragaz ieftin sub 700 de lei atunci acest aragaz Zanussi ZCG55SGW ar fi una dintre recomandările mele alături de ZCG55DGW (acesta e puțin peste 700 lei). ple lângă un preţ bun Vezi prețul special de azi » e recomandat de fiabilitate, brand și faptul că vine cu un cadou (în momentul de față vine cu o tigaie Tefal în valoare de 60 lei drept cadou, dar s-ar putea ca promoția să fi expirat). Alături sunt și câteva poze cu acest aparat și din ele se poate vedea că aragazul nu e cu mult diferit de alte modele de la acest brand, iar la final e un clip în ungurește.

Poze

Ușa
Ochiurile lui ZCG 55 SGW

Specificaţii tehnice

Zanussi ZCG55SGW are 4 arzătoare, e pe gaz și vine pe alb, iar din acest motiv poate fi considerat un aragaz clasic ieftin. Capacul e unul metalic și spre deosebire de cele din sticlă acesta nu e transparent și e foarte rezistent. Fiind dotat cu siguranțe, inclusiv pentru cuptor, cred că o să vă fie de mare ajutor atunci când o să doriți să gătiți ceva. Probabil vă interesează dacă e mare și trebuie adăugat că dimensiunile sunt compacte, fiind găsite în manualul de utilizare, și nu o să aveți probleme cu amplasarea aparatului în bucătărie alături de alte electrocasnice.

Păreri pro şi contra

Pro achiziționarea lui ZCG55SGW ar fi prețul incredibil de mic, aspectul plăcut, faptul că vine cu accesorii cum ar fi o tăviță și geam cuptor de tip oglindă cu strat dublu. Contra achiziției ar fi lipsa dotărilor ca grill, rotisor sau aprinderea electrică. Cu primele două lipsuri m-aș descurca de minune, însă fără aprindere electrică nu cred că aș putea trăi, dar adevărul e că această facilitate ar urca prețul cu vreo cel puțin 200 RON.

Concluzie

Zanussi ZCG55SGW e un aragaz simplu pentru acele persoane care vor un aparat nou. În dubă nu are grill sau alte fițe, iar aprinderea nu se realizează automat, ci ochiurile va trebui să le prindeți cu o brichetă ori un chibrit. Aprinderea unui ochi cu o brichetă nu e un procedeu greu deoarece trebuie să recunoaștem că există brichete speciale care au un „gât” așa încât să nu vă ardeți dacă ochiul e pus la capacitate maximă. Dacă din imagini nu vă puteți face o părere despre cum arată atunci preview-ul de alături cred că vă va lămuri.

Te-ar mai putea interesa