Zanussi ZCG55MGX

Zanussi face aragazuri foarte bune și de curând au scos pe piață aragazul Zanussi ZCG55MGX care are dotări obișnuite cum ar fi 4 arzătoare pe gaz, un volum al cuptorului de 51 litri, iar în cuptor găsim grill și rotisor. S-ar putea spune că vine ca o alternativă la ZCG55SGW, doar că e pe culoare inox ceea ce înseamnă că are un aspect de nota 10 și foarte premium. Vine dotat cu aprindere de tip electrică și având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că are un preț mare de achiziție atâta timp cât e inclus și un cadou, adică o tigaie Tefal în valoare de 60 lei. Acest cadou depinde de la un magazin la altul și s-ar putea ca oferta să fi expirat.

Poze

Arzătoarele
Butoanele

Specificaţii tehnice

Zanussi ZCG55MGX e un aragaz foarte dotat având în cuptor atât rotisor cât și grill și astfel o să puteți prepara direct în dubă grătare sau alte mâncăruri preferate. Designul sau aspectul exterior e foarte reușit deoarece capacul e din sticlă, iar culoarea e inox și îți lasă impresia că electrocasnicul de dimensiuni mari chiar e unul din acest material – inox.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe gri-inox, iar capacul din sticlă îi oferă un plus de eleganță; nu costă mult, având un cost de puțin peste 1000 lei; garanția standard e de 24 luni, însă normal că poate fi extinsă la 48 luni contra suni sume nu prea mari; vine cu un cadou ;i cu o tavă de copt din aluminiu.
Contra: nu am vreo obiecție la achiziția aparatului electrocasnic.

Concluzie

Zanussi ZCG 55 MGX e un aparat capabil și foarte atrăgător din punct de vedere estetic și puteți să vă convingeți de acest lucru urmărind clipul de alături în care sunt prezentate principalele elemente ale aparatului… în ungurește. Ce am uitat să precizez la acest aparat e faptul că vine cu aprindere electrică, iar pentru a fă face o părere despre cum se folosește această funcție vă recomand să aruncați un ochi asupra manualului cu instrucțiunile de utilizare. Nu cred că trebuie neaparat să-l citiți complet deoarece aragazul e foarte ușor de folosit atât de copii cât și de seniori, însă nu aș recomanda să lăsați copii să umble la un astfel de aparat.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Zanussi ZCG55MGX”

 1. Il detin si e foarte bun in opinia mea. Costul de achizitionare nu e deloc mare si chiar daca vi se pare mare in comparatie cu pretul altor modele o sa vedeti ca va veti recupera banii pe parcurs.

 2. am achizitionat recent un zanussi si cuptorul se stinge cand are la copt ceva ….altfel nu se stinge…DE CE??? stie cineva sa-mi spuna??

 3. zanussiurile sunt o mizerie
  nu e posibil sa stai atata sa astepti pt ca nu stiu ce siguranta de a lor sa permita focului sa ramana aprins
  si NU doar la cuptor
  feriti va de firma asta.
  eu regret amarnic ca nu mi am luat aragaz simplu

Comentariile sunt închise.