Zanussi ZCG55HGW

Aragazul Zanussi ZCG55HGW e unul simplu cu alimentare pe gaz și cu aprindere electrică. Bineînțeles aprinderea electrică e valabilă atât pentru plită cât și pentru cuptor. Nu e același tip de aprindere cum vedem la plitele incorporabile ci e unul simplu care necesită apăsarea unui buton. Puteți găti orice tip de mâncare datorită volumului mare al cuptorului, iar curățarea sa se face destul de ușor (cu un burete umed). Design-ul simplu și elegant cu finisaj lucios, ușă neagră+mâner alb și capac alb. Având în vedere poziționarea butoanelor, veți ști de fiecare dată cărui arzător corespunde iar cel din dreapta aparține cuptorului. Chiar și pentru acel tip de aprindere electrică aveți un buton și e normal să vină și cu siguranță deoarece nu știți niciodată când se poate stinge flacăra. ZCG55HGW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Acea capacitate de care vă spuneam mai sus, e de circa 61 litri și e suficient de mare pentru mâncăruri diverse sau când faceți mai multe prăjituri. Aș fi apreciat dacă ar fi existat și un grill. O astfel de dotare ar fi fost utilă atunci când gătiți fripturi mai mari (de porc) iar carnea trebuie gătită rapid și la o temperatură mai mare. Să nu vă așteptați la multe dotări sau funcții că doar la un așa buget nu puteți avea asemena pretenții (timer, sertar inferior, ghidaje telescopice sau capac din sticlă). Deci cuptorul are: interior emailat, iluminare și siguranță.

Cât despre capacul de pe plită, e unul metalic de culoare albă și nu unul din sticlă cum e la altele. E bine să aveți în apropiere o priză deoarece cablul electric e de doar 1.5 m (ca la restul aragazurilor). Deci Zanussi ZCG55HGW poate fi alegerea ideală dacă nu vă doriți mai multe funcții sau dotări.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place cum arată, aprindere electrică pentru cuptor (nu toate modelele de pe piață au această dotare), ușor de curățat, treaptă pentru pizza și cuptorul e iluminat.

Minusuri: lipsă grill.

Concluzie

Acest aragaz numit Zanussi ZCG55HGW e o recomandare deoarece sunt multe modele în acel buget, iar dacă aveți nevoie de grill, va trebui să faceți un mic efort financiar deoarece un model cu o așa dotare nu are un preț similar. Poate înlocui fără probleme vechiul aragaz deoarece are aceleași dimensiuni, iar dacă vă place pizza, are un treaptă dedicată acestui preparat.

Te-ar mai putea interesa