Zanussi ZCG55DGW

Un aragaz Zanussi ZCG55DGW e o recomandare ieftină pentru cei care nu doresc aprindere electrică pentru arzătoare și cuptor, grill sau rotisor. Deci se adresează pentru cei care vor să schimbe vechiul aragaz cu unul nou și mai calitativ și eficient. Dacă ar fi să luați un model cu toate aceste caracteristici, ar trebui să mai scoateți vreo 100 de lei. Acest ZCG55DGW prezintă toate caracteristicile tehnice sau toate dotările standarde. Aici mă refer la siguranța cuptorului (termocuplu), cavitatea cuptorului e realizată dintr-un material de calitate superioară (email) și e una de dimensiuni XL (se adresează mâncărurilor mai speciale), încălzirea cuptorului e în partea inferioară, opțiune PizzaOpzione și cuptorul are orificiu pentru evacuarea aburilor. Cu ajutorul opțiunii PizzaOpzione veți obține doar rezultate excepționale ca într-o bucătărie italiană. Acest material numit email vă permite să curățați cavitatea cuptorului doar cu ajutorul unui burete umed. O alternativă mai dotată e un ZCG55JGW. Dacă nu aveți pretenții, nu văd de ce nu optați pentru acesta în special că are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea netă a cuptorului e de circa 61 de litrii și deci nu trebuie să vă faceți griji. Ca oricare alt aragaz și acesta e dotat cu 4 arzătoare iar fiecare are o putere de încălzire (două sunt de 2000 W, unul de 2600 W iar altul de 1000 W). Aceste arzătoare se adresează diferitele tipuri de sarcini. După cum am precizat și anterior, acesta nu e dotat cu grill, rotisor sau aprindere electrica pentru arzătoare sau cuptor. Zanussi ZCG55DGW e dotat cu un capac care poate fi de folos atunci când nu doriți să folosiți arzătoarele și să așezați ceva pe acesta. Aprindere electrică putea fi utilă atunci când aveți o mână ocupată și să porniți aragazul cu o singură mână. Deci acesta ar putea constitui singurul dezavantaj al acestui model.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine, e realizat din materiale de bună calitate, e ușor de curățat în special cuptorul, ușor de folosit, eficient și are opțiunea pentru gătire pizza.

Minusuri: lipsa aprinderii electrice pentru arzătoare (dacă doriți această dotare, există alternative, dar mai scumpe).

Concluzie

Acest aragaz Zanussi ZCG55DGW e unul foarte bun dacă aș face un raport calitate/preț și de ceea puteți chiar să-l recomandați unui prieten care nu dorește unul scump ci unul util. Dacă-l alegeți pe acesta, aveți posibilitate să-i măriți chiar și garanția cu 1 an sau 2 și veți primi și o tigaie Tefal cadou.

Lasă un comentariu