Zanussi ZCG51201XA, aragaz cu grill și rotisor

Zanussi ZCG51201XA e un aragaz foarte bun pentru cei care gătesc mult și variat. De exemplu, folosind cuptorul acestui aparat poți face pizza. Știu că și cu alte modele poți face așa ceva, dar acesta are setare pentru așa ceva.
Datorită faptului că are integrată aprindere electrică pot să spun despre acest model că e unul special pentru cei care nu vor să se streseze prea mult.

Nici nu aș putea spune că are un cost prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E clar că aparatul acesta e în concurență directă cu modele de la Arctic deoarece acestea au prețuri similare. Oricum, eu aș merge pe varianta Zanussi deoarece oferă mai multe.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Specificațiile modelului acesta sunt ok, fiind un model cu 4 arzătoare alimentate pe gaz, iar cuptorul e unul care are integrate grill și rotisor. Evident că și capacitatea la un astfel de aparat e una foarte importantă, iar în cazul modelului acesta vorbim despre o capacitate de 53 litri.
Legat de dimensiunile sale pot să zic că nu e un aparat prea mare întrucât are o lățime de 50 centimetri, iar asta te ajută să poziționezi aparatul în spații mai înguste. Având o lățime nu prea mare înseamnă că și o hotă va putea fi poziționată numai bine deasupra.

Plusurile acestui model sunt evidente, adică cost mic de achiziție, că arată bine, aprinderea electrică, că vine cu diferite trepte pentru diferite feluri de mâncare și fiabilitatea ok. Vine și cu siguranță pentru cei care vor să doarmă liniștiți noaptea.
Din păcate nu e un model care să integreze ventilator – o caracteristică despre care pot spune că ar fi ajutat la o coacere uniformă a prăjiturii.

Să nu mai întindem prea mult vorba, trebuie să spun că acest model e unul destinat celora care vor un aparat ieftin pentru gătit și care să poată fi utilizat pentru prepararea diferitelor mâncăruri.
Rezultatul o să fie unul foarte bun, iar aparatul poate fi utilizat în siguranță, însă normal că nu se poate compara cu un model care are cuptor electric. Dar, din păcate modelele care sunt pe curent electric sunt duble ca preț.

Te-ar mai putea interesa