Zanussi ZCG51201WA, aragaz cu aprindere electrică

Zanussi ZCG51201WA e unul dintre acele aragazuri care au aprindere electrică atât pentru plită cât și pentru cuptor, deci e o alegere mai comodă dar e nevoie și de o priză în apropiere (cablul de alimentare nu e foarte lung). Deasemenea are și rotisor, dotare care poate fi concluzionată și din dimensiunile aragazului. Adică e mai mare decât altele dar nu cu mult, doar adâncimea e mai mare. Arată bine și se pot observa butoanele adiționale pentru aprindere electrică și iluminare cuptor. Aragazurile cu rotisor sunt o alegere bună pentru cei care gătesc des carne și vor să o facă în cantități mari.

Prețul e destul de bun ținând cont de concurență și în acest buget nu sunt multe modele cu rotisor inclus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Plita sa e una alimentată cu gaz și doar așa recomand deoarece e nevoie de un randament pe măsură pentru a frige o mâncare. Se poate observa că are clasicul grătar care poate fi dat jos în caz că doriți să curățați plita. Arzătoarele sunt de trei feluri și fiecare are o putere proprie. Ca și la oricare altă plită, puterea arzătorul e direct proporțională cu dimensiunea sa. E dotată chiar și cu siguranță pentru a nu exista scurgeri de gaz atunci când se stinge flacăra.

Cuptorul are grill, rotisor, aprindere electrică, iluminare, un volum de 53 litri, timer și siguranță. Deci cam ce vă puteți dori iar ușa sa e una cu 2 geamuri pentru o izolare mai bună, iar partea din exterior e mai rece așa. Sunt incluse capacul metalic pentru plită, tava din aluminiu și tava emailată. Finisajul e alb, iar ușa și zona din jurul ușii e pe negru ca și în cazul altor aragazuri. Dimensiunile aragazului sunt importante dacă aveți o bucătărie mai mică: 85.5 cm înălțime, 50 cm lățime și 60 cm adâncime.

Plusuri: preț atractiv, arată bine, ușor de folosit, fiabil, eficient și randamentul ridicat datorită tipului de alimentare.
Minusuri: nu prea are.

Zanussi ZCG51201WA e una din recomandările mele deoarece există și modele cu cuptor electric care oferă o distribuire mai uniformă a căldurii. Parcă e mai bine cu un cuptor mixt deoarece scade consumul de gaz, deci nu mai trebuie să schimbați atât de des butelia, dar costul lunar e mai mare la energie decât la gaz. Alegerea rămâne a voastră deoarece nu toți aveți un buget similar.

Te-ar mai putea interesa