Zanussi ZCG51041SA, aragaz cu setare Pizza

Aragazul Zanussi ZCG51041SA e unul foarte elegant datorită culorilor, designului și capacului din sticlă. În general, modelele pe gaz nu oferă multe funcții pentru cuptor dar puteți coace pizza destul de bine cu setarea disponibilă. Se adresează celor care nu-și permit sau nu vor să depășească bugetul pentru un model electric sau mixt. E adevărat că acele cuptoare sunt puțin mai bune dar trebuie să aibă și ventilator. Mulți utilizatori nu sunt dispuși să dea prea mult pe un aragaz deoarece mai e nevoie de o hotă pe aceeași culoare.

Poate fi pus în locul vechiului model deoarece are o lățime de 50 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aragaz îngust are și o plită îngustă, deci cei care vor o plită mai mare, trebuie să opteze pentru un aragaz cu lățime de 60 cm. Plita e dotată cu siguranță și 4 arzătoare puternice. Cel mare e de 3kW, deci puteți găti pentru întreaga familie pe el și timpul de fierbere e foarte mic.

Cuptorul e spațios având o capacitate de 59 litri și are funcție de încălzire inferioară, ca la multe alte cuptoare. Și acesta are siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz dacă flacăra s-a stins pentru a se evita viitoare neplăceri. Sunt incluse două accesorii: tava din aluminiu și capacul din sticlă. Alte tăvi pot fi achiziționate ulterior în funcție de necesități, deci nu avea sens prea multe accesorii care poate nici nu le-ați fi folosit. Aș fi apreciat dacă ar fi avut aprindere electrică, dar în acest buget nu prea găsiți aceată dotare la un aragaz argintiu cu capac din sticlă.

Păreri pro și contra

Nu sunt necesare cunoștințe suplimentare pentru a folosi acest model, nu cupă mult spațiu în bucătărie și arzătoarele sunt destul de puternice pentru a putea găti orice. Aprinderea electrică putea fi utilă deoarece vă poate ușura viața.

Zanussi ZCG51041SA se potrivește în orice bucătărie, în special dacă restul aparatelor sunt pe această culoare. Argintiul se asortează cu orice și capacul de sticlă îi dă un plus de eleganță, dar nu e nevoie de ele dacă aveți faianță/gresie pe perete.

Te-ar mai putea interesa