Zanussi Zcg212h1wa, aragaz cu aprindere electrică la plită

Zanussi ZCG212H1WA nu e un aragaz prea special și se poate observa după cum arată dar și după preț. Trebuie să fie destul de scump ca să ofere multe, iar unele dotări speciale nu cred că erau cu mult mai utile. Arzătoarele sunt cele clasice adică nu veți găsi arzătoare speciale sau cu alt tip de alimentare. Există tot felul de aragazuri, ele au plite complet electrică, fie pe jumătate. Nu prea sunt aragazuri nu cu arzătoare Wok deoarece prețul ar fi prea mare și așa randamentul e bun.

Alternativele pot fi aragazurile electrice sau cele mixte deoarece oferă ceva mai multe dotări și funcții speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Păreri pro și contra

Caracteristicile tehnice sunt următoarele: alimentare cu gaz la plită și cuptor, arzătoare de 1-2 kW, grătar, siguranță și lățime de 50 cm. Nu are multe funcții prea multe și așa e la modelele pe gaz. Puteți găti cu funcția de încălzire inferioară și poate fi reglată ușor temperatura de gătire. Capacitatea cuptorului e de 53 litri există variante și mai mari, iar acelea sunt ceva mai late (până la 60 cm).

Capacul e unul metalic și la unele modele e din sticlă. Parcă din sticlă e ceva mai elegant dar sincer puteți să-l luați jos dacă aveți faianță pe perete. Nu știu cât de utilă e acea dotare dar există dotări speciale care nu sunt prezente la acesta: sertar inferior, timer digital, finisaj inox etc. Dimensiunile sale sunt următoarele: înălțime de 85 cm, adâncime de 50 cm și lățime de 50 cm. Finisajul e pe alb dar există aragazuri și pe alte culori. Ușa cuptorului se curăță ușor și acest aspect nu e prezent la orice aragaz/cuptor.

Plusuri: preț destul de bun, aprindere electrică, compact, aspect plăcut, randament ridicat etc.
Minusuri: nu are aprindere electrică la cuptor.

Zanussi ZCG212H1WA e un aparat electrocasnic de dimensiuni medii și care poate ocupa spațiu prețios în bucătăria voastră, în special dacă bucătăria e mică. Incorporabilele pot să vă ajute să economisiți spațiu iar pentru instalare, mobilierul trebuie să corespundă. Plita poate fi pusă cam pe orice blat iar dimensiunile diferă în funcție de alegere.

Te-ar mai putea interesa