Zanussi ZCG21211XA, aragaz pe inox

Zanussi ZCG21211XA e un aparat electrocasnic mare dar nu foarte mare comparativ cu altele. Spre deosebire de latele, acesta e compact și are un cuptor XL la interior (se poate observa din poza de jos și din clipul de la final). Se poate observa că acesta are un finisaj pe inox, pe gând majoritatea sunt albe. Culoarea nu afectează în nici un fel prețul, poate doar dacă e cu antiamprentă. E ceva mai scump decât altele deoarece are rotisor și aprindere electrică atât pentru plită cât și pentru cuptor. Îmi place cum arată iar combinația de negru cu inox e perfectă, dar și combinația de alb cu negru arată bine.

Prețul e unul corespunzător, plus că și fiabilitate și experiența producătorului joacă un rol important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragazul
Aragazul

Atât plita cât și cuptorul sunt alimentate cu gaz, deci nu e un aragaz mixt. Are 4 arzătoare de diferite dimensiuni și deci, fiecare arzător poate face față unei provocări mai mari sau mai mici. Arzătorul mare e de 2.6kW, cele normale sunt de 2 kW și cel mic e de 1 kW. Ca și dotări are: siguranțe pentru plită și cuptor, grill, rotisor și interior emailat.

Accesoriile incluse nu sunt multe dar sunt cele cu care ne-am mai obișnuit: tavă de aluminiu, tavă emailată și grătarul pentru cuptor. După cum am menționat și mai sus, exteriorul e pe inox iar ușa și butoanele sunt negre. Dimensiunile acestui model sunt următoarele: 85 cm înălțime, 50 cm lățime și 50 cm adâncime. Deci e ceva mai mic decât alte modele, dar tot e nevoie de un spațiu pentru depozitare. La cele incorporabile, puteți economisi spațiu, dar e nevoie de un mobilier special.

Plusuri: puteți găti orice datorită capacității și dotărilor sale, arată bine, fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Chiar dacă mulți preferă incorporabile deoarece sunt mai elegante iar pentru incorporare e nevoie de un mobilier deosebit, Zanussi ZCG21211XA poate fi o alegere bună dar trebuie să-l comparați cu alte modele care sunt tot pe gaz. Spun asta deoarece există și variante electrice, unele au plită cu inducție alte nu au. Oricum, în funcție de alegerea voastră, prețul poate diferi. Jos e un clip interesant care vă va ajuta să vă faceți o idee despre designul său exterior și interior.

Te-ar mai putea interesa