Zanussi ZCG21201WA, aragaz ieftin

Unul dintre cele mai ieftine aragazuri e acest Zanussi ZCG21201WA. Asta deoarece nu are facilități inutile cum ar fi rotisorul. E un aparat electrocasnic foarte bun pentru cineva care vrea să gătească rapid orice fel de mâncare. Aprinderea electrică e o facilitatea care acest model o are și vă va ajuta foarte mult deoarece așa nu o să mai aveți nevoie de brichetă ori alte instrumente de aprins flacăra.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». După cum spuneam, acesta e mai mic deoarece nu vine cu facilități inutile cum ar fi rotisor & co. E un model de culoare albă, lucru care poate fi observat și din poza de mai jos.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici acest model are 4 arzătoare pe gaz, cuptor pe gaz și grill. Nu știu dacă ma ie cazul să amintesc aprinderea electrică, iar referitor la dimensiuni trebuei precizat că acest mode lva încăpea oriunde deoarece are o lățime de 50 centimetri. Ca o setare specială ar fi cea pizza, însă dacă o să vă uitați în manualul de utilizare al fiecărui aragaz atunci o să vedeți că are trepte pentru diferite preparate, trepte pentru cuptor. Capacitatea cuptorului e una normală de 53 litri, iar asta înseamnă o să puteți găti orice în el.
Înainte de utilizarea aparatului vă recomand să citiți cu atenție manualul deoarece trebuie să vă obișnuiți cu aprinderea electrică și cu treptele amintite mai sus.

Lucrurile care le apreciez la acest model ar fi aspectul plăcut, prețul deloc mare și ușurința în utilizare. Deoarece e așa de ieftin nu putem să-i reproșăm nimic… poate doar cablul de curent ar fi putut fi ceva mai lung.

În rest, acest ZCG21201WA e un electrocasnic care nu doar e ieftin, ci și un mare ajutor în bucătărie. Poate fi montat fără probleme la butelie, iar pentru ca aprinderea electrică să funcționeze e nevoie de curent electric cât mai aproape de aparat (cablul având undeva la un metru).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Zanussi ZCG21201WA, aragaz ieftin”

  1. Am cumparat un aragaz zanussi ZCGW201107 WA in martie 2014 si nu sunt multumita de el de niciun fel, dupa 3, 4 coaceri la cuptor s-a ingalbenit capacul e posibil asa ceva ce fac dupa 30 de ani? am avut un aragaz vechi de 30 ani pe care l-am schimbat impecabil, tabla buna,cocea bine, nu s-a ingalbenit numai ca usa la cuptor s-a defectat. acest zanusi arde de jos, sus nu rumeneste prajitura, cuptorul nu are aprindere electrica, tabla subtire, ochiurile se aprind greu. pacat de bani ar trebui sa-l returnez.

  2. Eu zic să contactați producătorul și magazinul pentru a cere lămuriri dacă e nevoie să apelați la garanție.

Comentariile sunt închise.