Zanussi ZCG210S1WA, aragaz cu setare specială pentru pizza

Aragazul Zanussi ZCG210S1WA e un model destul de accesibil pentru că nu oferă alimentare electrică sau dotări premium. Totuși, are dotări standard pentru cuptor și plită. Mă refer la siguranță care oprește alimentarea dacă se stinge flacăra. E prezentă și o setare pentru a coace pizza și se poate vedea pictograma în partea dreaptă a panoului de control. Modelele cu timer, iluminare cuptor sau aprindere electrică aveau butoane suplimentare și nu le-ați fi găsit în acest buget.

Sunt destul de multe modele accesibile dar care nu oferă nimic special în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În clipul de la final se toate observa acest model de aproape și că are sub cuptor un compartiment în care puteți pune diverse. Nu ar avea sens să optați pentru un model mai accesibil deoarece ar fi prea banal. Eventual puteți lua în calcul un model cu aprindere electrică dacă aveți o priză liber în apropiere.

Îmi plac plitele pe gaz deoarece oferă un randament ridicat și mâncare e mai gustoasă dacă e făcută pe acesta. Totuși, e mai sănătos să preparați mâncare la cuptor. Plitele electrice sunt inferioare doar dacă nu prezintă un sistem de încălzire prin inducție (prețul acestei tehnologii e cam piperat). Unii nu au spațiu în locuință pentru o butelie sau sunt sătui să mute butelia din stânga în dreapta, de aceea aparatele doar cu alimentare electrică sunt singura opțiune.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe dotări speciale pe acest model, dar sunt prezente câteva dotări care pot să fie utile. Arată foarte bine și poate fi folosit cu ușurință dar puteți studia puțin manualul de instrucțiuni înainte de utilizare. Grătarul poate fi demontat ușor pentru că e realizat din două părți. Sticla cuptorului poate fi demontată pentru a fi curățată mai ușor.

Zanussi ZCG210S1WA poate pus în locul vechiului model deoarece are o lățime și o adâncime de 50 cm. Deci e un model compact și care are un cuptor destul de încăpător – 61 litri. E la promoție, motiv pentru care nu ar trebui să ratați această ocazie de a economisi.

Te-ar mai putea interesa