Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Zanussi ZCG210G1WA, aragaz simplu la preț accesibil

Zanussi ZCG210G1WA este un aragaz italian de la cunoscutul brand Zanussi care a luat ființă în 1916. Produsele acestora sunt de foarte bună calitate, iar din această cauză e unul dintre cele mai apreciate branduri europene.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături puteți vedea că e un aparat alb cu capac metalic.


Păreri pro

Alimentarea aparatului se face cu gaz, iar dacă vreți să-l puneți la butelie atunci trebuie știut că că are duze GPL.
Cuptorul e alimentat tot pe gaz și are o capacitate mare de 61 litri. În felul acesta puteți găti o cantitate mare de alimente.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică vorbim despre 85x50x50 (ÎxLxA în centimetri). Cel mai important lucru e lățimea de 50 centimetri care face ca aparatul să poată fi pus oriunde fără a deranja.
Ca accesorii găsim clasica tavă email și un grătar.
Ușa e una cu două straturi de geam, iar acest lucru e important deoarece ajută la o mai bună izolare.
Din punct de vedere al siguranței în utilizare acest produs e unul sigur întrucât are termocupluri la cuptor și plită. Oricum, aragazul nu e un electrocasnic cu care să te joci.

Contra

Din păcate nu vine cu aprindere electrică. Acest lucru ar fi făcut aparatul unul mai modern, dar și ceva mai scump.
Nu sunt prezente facilități precum grill ori rotisor, dar acestea sunt mai mult mofturi pentru cei care vor să deam mai mult de 1000 lei pe un aragaz.

Concluzii

Modelul Zanussi ZCG210G1WA se adresează persoanelor interesate de ceva ieftin și ușor de folosit. E un aragaz clasic care nu va da bătăi de cap când va trebui utilizat.
Se poate vedea că aparatul are un panou de comandă clasic format din 5 butoane.
O mențiune ar fi că duzele GPL sunt montate din fabrică, iar dacă aveți flacăra prea mică ori prea mare atunci trebuie schimbate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu