Zanussi ZCG21071WA, aragaz ieftin

Aragazul Zanussi ZCG21071WA e unul dintre recomandările mele pentru cei ce caută și o hotă bună pentru el. Spun asta deoarece o al promoție, mai precis, se oferă o hotă cadou dar promoția e limitată. Deci puteți profita de ea cât mai e valabilă și să economisiți niște bani dacă nu aveți o hotă preferată. Deasemenea, modelele cum e acesta în general sunt mai ieftine, doar cele electrice sau mixte sunt mai scumpe. Îmi place cele cu cuptor electric și plită pe gaz, deoarece căldura din cuptor e distribuită mai bine și aragazul oferă mai multe funcții care pot fi utile. Designul e cam același ca la oricare al aragaz cu alimentare pe gaz, doar că acesta are și aprindere electrică la cuptor.

Eu consider că are un preț destul de bun și dacă nu vă place acest model, sunt destule modele mai ieftine de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Alimentarea aragazului e pe gaz și nu e mixt ca la unele. Are 4 arzătoare și fiecare o putere diferită (e în funcție de dimensiunile sale). Are un arzător mare, unul mic și două normale. Cuptorul e dotat cu aprindere electrică, siguranță, încălzire inferioară și altele. Cele cu alimentare electrică oferă mai multe dotări și funcții.

Arată bine combinația de negru cu alb, dar există și pe alte culori. Majoritatea celor premium au finisaj pe inox, iar cele cu design rustic au un finisaj pe bej/crem. Dimensiunile sale sugerează că e vorba de un aragaz mic și compact: 85 cm înălțime, 50 cm lățime și 50 cm adâncime. Cele care au un cuptor ceva mai mare (pentru că au dotări mai bune), au o adâncime de 60 cm deci ocupă ceva mai mult spațiu.

Plusuri: îmi place promoția, fiabilitate crescută, nu ocupă mult spațiu (am menționat dimensiunile sale anterior) și randamentul generos oferit de alimentarea pe gaz.
Minusuri: nu prea sunt având în vedere acea promoție interesantă.

Zanussi ZCG21071WA e un electrocasnic bun care merită să-l recomand deoarece e destul de fiabil. Producătorul e destul de experimentat în acest domeniul, motiv pentru care poate fi următoarea voastră alegere. Există și alți producători renumiți care ar putea oferi o alegere bună.

Lasă un comentariu