Zanussi ZCG21061WA, aragaz pe gaz

Zanussi ZCG21061WA e un aragaz clasic cu interior generos, randament mare (oferit de tipul de alimentare), treaptă pizza și design pe alb. Dimensiunile sale nu sunt mai mari decât cele ale unui model obișnuit, însă cuptorul e mai spațios decât cel al unui alt aragaz clasic. Se poate observa din poza de jos că acesta are un design pe alb, dar nu în totalitate pe alb (ușa e neagră). Există și modele mixte, adică cu plită pe gaz și cuptor electric. La acelea randamentul nu e așa de mare la cuptor, dar căldura e mai uniform distribuită. Nu prea recomand cele cu plită electrică deoarece mâncarea nu are același gust cu cea făcută pe o plită pe gaz, totuși e mai comod o alimentare electrică.

Alegerea e a voastră dar acesta are un preț destul de bun. O hotă incorporabilă e bună alături de acesta, dar există modele și în formă de șemineu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Plita e una clasică cu patru arzătoare și cu aprindere electrică. Arzătoarele nu sunt asemănătoare doar cele normale. Fiecare are o putere diferită dar cu cât e mai mare cu atât e mai puternic (deci puterea e direct proporțională cu dimensiunea). Așa e la toate plitele doar la cele electrice poate fi diferit unde există și arzătoare ovale.

Atât plita cât și cuptorul sunt alimentate cu gaz, doar că aprinderea electrice e prezentă doar la plită. Astfel nu mai trebuie să-l aprindeți cu o brichetă, însă e nevoie să aveți nevoie de o priză în apropiere (cablul de alimentare e scurt). Cuptorul e de 61 litri și are: siguranță, timer și încălzire inferioară. N are iluminare interioară ori rotisor.

Plusuri: design plăcut, randament mare, volum mare, are capac, are treaptă pentru pizza, fiabil și ușo de folosit.
Minusuri: nu prea are.

Zanussi ZCG21061WA e un aparat foarte util pentru locuința voastră și era utilă o aprindere electrică și pentru cuptor, nu doar pentru plită. Puteți lua și incorporabile dacă vreți ceva mai elegant și nu aveți spațiu pentru un aragaz ori aveți un mobilier în care puteți incorpora un cuptor. Plita incorporabilă se poate instala cam pe orice blat (trebuie să fie doar mai gros).

Lasă un comentariu