Zanussi Retro ZCG561GL, aragaz Retro

Aragazul Zanussi Retro ZCG561GL e unul cu design în stil vechi, rustic sau retro… este cam același lucru doar că unele magazine preferă să-l caracterizeze altfel. Nu sunt multe astfel de modele dar există și incorporabile cu un design similar, în cazul în care căutați ceva mai elegant și mai funcțional. Bineînțeles, în acest preț veți avea doar un aragaz cu alimentare pe gaz, cele mixte sunt mai scumpe. Mă refer la cele care au cuptor electric și plită pe gaz. E bine și așa deoarece e nevoie de un randament mai bun iar căldura din cuptor e distribuită uniform (în special că are și ventilator). La acestea e puțin diferit, dar și așa e foarte ok iar dacă nu vă place cum arată există câteva alternative.

Cele cu design modern sunt destule și sunt destul de populare, deci depinde de alegerea voastră și bugetul alocat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aragaz
Aragaz

Plita sa e una obișnuită, doar forma sa diferă pentru ca să se asorteze cu întregul design rustic. Are patru arzătoare și doar că avem și o aprindere electrică. Adică spre deosebire de clasicul mod de aprins, acuma doar trebuie să răsuciți butonul corespunzător arzătorului și să acționați butonul pentru aprindere electrică. Nu voi face o listă cu puterea fiecărui arzător, deoarece e evident că puterea lor diferă în funcție de dimensiune.

Cuptorul e și el alimentat pe gaz și are o capacitate neobișnuită – 61 litri. Cam mare pentru un aragaz dar e binevenită pentru cei care gătesc mult. Ca și funcții are doar încălzire inferioară, cele electrice au mai multe funcții. Aragazul nu e dotat cu capac deci e bine să aveți faianță ori gresie în față pentru a se se stropi pe perete.

Finisajele sunt plăcute și interesante, pe o culoare des folosită – alb. Comparativ cu aragazurile mari acesta are o lățime de doar 50 cm.

Plusuri: arată bine, randament mare, nu ocupă mult spațiu, fiabil, capacitate mare și altele.
Minusuri: nu are capac.

Zanussi Retro ZCG561GL e unul dintre cele mai mari aragazuri de pe piață și puteți observa mai sus. Chiar și dimensiunile sale scot în evidență faptul că are o capacitate generoasă. Poate că nu toți folosesc rotisorul, dar putea să aibă o astfel de dotare deoarece unii poate vor să gătească mâncare într-un alt mod. Lipsa acestei dotări nu o iau ca un minus dar putea să o aibă.

Te-ar mai putea interesa