Yezz Andy A6M, smartphone cu Quad Core și ecran IPS

Yezz Andy A6M e un telefon mobil performant și după cât costă se poate observa că e unul din segmentul mijlociu spre superior. Are caracteristici generale foarte bune iar designul e și el plăcut. Îmi plac tastele senzitive la fel de mult ca și cele digitale. Arată destul de bine pentru cât costă și poate fi o alternativă bună la un S3 sau la oricare alt telefon cunoscut cu Android. Nu poate fi comparat cu un telefon cu Windows sau iOS deoarece sisteme diferă destul de mult. Un smartphone numai bun pentru cei care nu vor o tabletă deoarece e prea mare și ar avea nevoie și de 3G.

Deci telefonul are o funcționalitate mai mare în special dacă e și Dual SIM ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

E un smartphone deoarece are un sistem de operare ca Android 4.2 numit Jelly Bean. Doar telefoanele mai scumpe au versiuni mai noi dar diferențele nu sunt așa de mari. Suportă două cartele și e bine deoarece nu mai trebuie să cumpărați două telefoane ci doar 1 și nu e blocat în nici o rețea.

Nu veți găsi astfel de telefoane la diverși operatori de telefonie, dar îl puteți lua la un abonament Vodafone. Procesorul de 1.3 GHz e unul cu patru nuclee iar cel grafic e pe măsura așteptărilor. Are dotări ca: GPS, memorie de 1GB, spațiu intern de 4GB, slot pentru card, ecran de 6 inci cu panou IPS, ca,eră de 13 MP cu blitz etc.

Vă recomand un card de memorie deoarece și sistemul e consumă resurse. Unul de 8 GB ar fi perfect și puteți opta și pentru alte accesorii. Autonomia sa e de 16 ore de convorbiri și 480 de ore în mod stand-by.

Plusuri: design elegant, procesor Quad Core, Android destul de bun, cameră de 13MP și altele.
Minusuri: nu prea are.

Yezz Andy A6M  poate fi următorul vostru telefon dacă nu aveți un brand favorit și vreți neapărat unul care să suporte 2 cartele SIM. Bineînțeles, puteți folosi și una dacă vreți iar autonomie va fi puțin mai mare decât cu 2 cartele. Jos am pus un clip cu acest telefon pentru a putea vedea cam cum arată în realitate, cât de mare e și cam ce interfață are.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Yezz Andy A6M, smartphone cu Quad Core și ecran IPS”

Comentariile sunt închise.