Yezz Andy A4M, telefon Dual SIM

Yezz Andy A4M e un telefon foarte bun pentru cei care sunt în căutarea unui telefon inteligent ieftin. Despre brandul Yezz pot spune că aparține Avenir Telecom. Acesta din urmă e o firmă care are multe magazine în Franța, UK, Spania, Portugalia, Bulgaria și România. Deci, se poate spune că o să beneficiați de un aparat de calitate europeană.

Dispozitivul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vreți ceva cu un ecran mai mare atunci puteți opta pentru A4.5. Mulți poate că se vor gândi să-l cumpere cu abonament, însă eu vă recomand să-l luați la liber de aici.

Telefonul
Telefonul

Pe partea hardware se poate lăuda cu GPU Mali 400, chip Mediatek MT6572M cu procesor dual core și memorie RAM de 512 mega. Pe partea de stocare are 4GB și suportă card de până la 32 de giga, dar referitor la memoria internă trebuie să spun că aceasta e liberă doar 1-2GB, restul fiind utilizat de sistemul de operare și de aplicațiile preinstalate.
Pe partea soft are Android 4.2 care e foarte stabil, dar nu era rău dacă avea 4.4.

Atuurile modelului acesta ar fi prețul foarte mic, că e destul de rapid în jocuri, că suportă foarte multe aplicații și jocuri. Ecranul e unul dintre punctele foarte ale telefonului deoarece e vorba de unul cu diagonală de 4 inci și panou IPS care garantează unghiuri de vizibilitate excelente… să nu mai zic de faptul că are rezoluție 480×800 pixeli. Iar, legat de cameră trebuie spus că e una de 8MP care scoate niște imagini foarte clare.
Din păcate nu are 1GB memorie RAM, acest lucru ar fi ajutat la multitasking.

Modelul acesta o să-l găsiți pe a multe magazine și mulți operatori de telefonie, însă eu recomand să-l cumpărați la liber de pe Internet. Asta deoarece există multe avantaje la cumpărarea de pe net, avantaje cum ar fi posibilitatea restituirii în 30 zile, transportul gratuit și prețul mai mic.
Despre cum arată acest model și ce poate face puteți vedea din preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Yezz Andy A4M, telefon Dual SIM”

  1. Chiar ce am vazut acest telefon intr-o vitrina si eram curios de ce poate. Daca zici ca merita atunci am sa-l iau. E fix in bugetul meu de 600 lei maxim.

  2. Telefonul este bun , dar dezavantajul il reprezinta memoria RAM de 512 .
    Se misca repede , dar si bateria se descarca la fel de repede . Trebuie incarcat zilnic
    Jocurile ruleaza ok . Cu totul pe LOW sau VERY LOW , uneori jocurile se inchid .
    Daca vreti un telefon pentru jocuri , alegeti altceva .
    Daca folositi telefonul doar pentru retele sociale , acesta este unul bun .

Comentariile sunt închise.