Yezz Andy A4.5, telefon Dual SIM de 4.5 inci

Telefonul mobil Yezz Andy A4.5 e defapt un smartphone din segmentul mijlociu. Putea fi din segmentul superior dacă avea mai multă memorie RAM, spațiu intern generos și sistem de operare mai nou. Toate acestea ar fi influențat prețul, motiv pentru care nu mai erau așa de accesibile. Poate fi un bun concurent pentru Allview deoarece designul e plăcut la acesta iar performanțele sunt impresionante. Spun asta deoarece procesorul e unul cu patru nuclee. Ecranul putea fi unul HD dar și așa e satisfăcătoare – qHD. E disponibil atât pe alb cât și pe negru iar culoarea nu afectează prețul său.

Prețurile sunt atractive pentru telefoanele acestui brand și există și alternative dacă nu căutați un telefon prea performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Telefonul
Telefonul

E un telefon inteligent cu sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean și putea avea o versiune mai nouă deoarece telefonul a apărut recent. Ecranul e unul de 4.5 inci cu touch și panou IPS. Pe lângă unghiurile de vizibilitate mari are și o rezoluție bună – 540 cu 960 pixeli. E un model Dual SIM, deci puteți introduce două cartele și să le folosiți.

Procesorul său nu e unul foarte cunoscut dar e suficient că are o frecvență de 1.2 GHz și 4 nuclee. Procesul grafic e bun dar nu e genul de telefon care să jucați jocuri cu detalii mari deoarece memorie RAM e de 512, deci nu mai rămâne multă memorie disponibilă (sistemul consumă și el din ea).

Spațiul intern nu e nici el prea mare de aceea e bine să mai luați un card de memorie (recomand unul de 8GB). Ca și dotări are: GPS, GPRS, cameră de 13 MP, cameră web, blitz, ieșire audio, WiFi, bluetooth și altele. Autonomia e mare – până la 16 ore de convorbiri și 600 ore în stand-by.

Plusuri: autonomie decentă, dotări utile, e compact, poate fi un bun phablet (tabletă și telefon), arată bine și procesor Quad Core.
Minusuri: nu are 1 GB RAM.

Yezz Andy A4.5 poate fi următoarea voastră alegere dacă vă place să navigați pe web sau să socializați, însă nu puteți lua cu voi o tabletă deoarece e prea mare și grea. Jos am postat un clip cu despachetarea variantei pe alb și astfel veți observa care e conținutul pachetului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Yezz Andy A4.5, telefon Dual SIM de 4.5 inci”

  1. Acest telefon e numai bun si spua asta dup doua saptamani de utilizare intensa. Trebuie incarcat cam la doua zile daca il folosesti moderat, iar daca il folosesti mult atunci bateria poate sa tina mai putin de o zi.
    Jocurile ruleaza fara sacadari si pe descarcarile de pe internet merg la viteza buna.

Comentariile sunt închise.