Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro PYV4009GL, ventilator Smart cu picior

Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro PYV4009GL este un ventilator cu picior diferit, motiv pentru care costă mai mult, însă eu consider că are un preț corect. Este unul dintre puținele ventilatoare Smart de pe piață, adică care pot fi controlate prin aplicație. Conform producătorului, suportă și comenzi vocale, deci ar merita ales pentru locuință Smart. Nu sunt atât de multe recenzii la acesta deoarece nu are un preț foarte atractiv și alți utilizatori ar prefera soluții mai mici care pot fi puse oriunde sau poate chiar portabile.

Acesta se adresează celor care vor să ventileze o suprafață mai mare ori doresc un plus de performanță, iar Xiaomi mai oferă și niște caracteristici interesante (după cum am menționat anterior). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu sunt prea multe de spus despre el, însă caracteristici sale tehnice sunt importante pentru a vă face o idee despre el și a-l putea compara cu altele:

  • oferă un flux de aer de până la 14 metri.
  • conectarea se face prin intermediul unui încărcător special – POGO, el folosindu-se de bateriile proprii care mai trebuie încărcate din când în când. Aceasta re o capacitate de 2800 mAh, cam ca și pe restul variantelor de la același brand. Autonomia de până la 20 de ore este una satisfăcătoare și depinde de treapta aleasă.
  • piciorul permite reglarea înălțimii, dar oscilarea de până la 140 de grade.
  • intensitatea poate fi reglată cu ajutorul celor trei trepte.
  • mi se pare destul de silențios în treapta inferioară – 26 dB și nu cred că veți găsi altul mai silențios în acest preț sau cu astfel de performanțe.
  • greutatea sa este de numai 3.13 kg, că tot menționam mai sus că poate acesta nu ar fi cea mai portabilă soluție (dacă vreți să-l puneți pe o terasă).

Concluzie

Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro este un model interesant la un preț bun, dar sunt și soluții diferite pentru cei care vor un ventilator mai accesibil ori unul mai dotat. Am văzut că un model de la acest brand vine și cu o telecomandă, astfel că nu mai este nevoie să folosiți aplicația mobilă, însă tehnologie de conectare wireless nu lipsește nici pe acela.

Te-ar mai putea interesa