Xiaomi Mi 3C, model pentru 40mp

Purificatorul Xiaomi Mi 3C vine ca o alternativă al modelul Xiaomi Mi Air Purifier 3H, iar diferența dintre acestea se poate vedea din această comparație. În esență, acest model e o variantă mai ieftină a modelului 3H și de aceea are și un cost ceva mai mic.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată se poate observa că nu arată cu mult diferit de modelul 3H

Păreri pro și contra

Modelul Xiaomi Mi 3C BHR5110GL e unul care se evidențiază cu mai multe lucruri, dar cele mai importante sunt cele de alături:

  • Filtrul e unul True Hepa care ajută la o filtrare în proporție de 99,97 procente.
  • E smart deoarece poate fi controlat prin intermediul aplicației Mi Home.
  • Nivelul de zgomot nu e unul mare întrucât e vorba despre 31-61 decibeli în funcție de treapta de viteză aleasă. Zgomotul de 31 decibeli e în modul „noapte”.
  • Nu e un aparat mare deoarece are dimensiuni de 52x24x24 îxlxL și o greutate de 4,6kg.

Din păcate filtrul trebuie schimbat din când în când spre deosebire de modele de la Sharp la care schimbi filtrul o dată la 10 ani. Dacă e să comparăm modelele de la Xiaomi cu cele de la Sharp atunci vedem că primele au niște prețuri mult mai mici.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat care să facă un aer cât mai curat într-o încăpere care nu e mai mare de 40mp.
În privința producătorului Xiaomi trebui știut că e unul premium, iar produsele lor sunt unele de calitate. De exemplu, modelul de față are o garanție standard de 2 ani care poate fi prelungită. Iar, dacă filtrul trebuie schimbat atunci găsiți aici modele de filtre.

Te-ar mai putea interesa