XEROX WorkCentre 3045 ADF

Dacă ești în căutarea uni multifuncțional de calitatea tunci ar trebui să alegi brandul Xerox deoarece acesta e unul cu trdiție. Un model foarte ieftin e multifuncționalul XEROX WorkCentre 3045. Vine în două variante, adică varianta simplă care are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și variante ADF care are fax, rețea (LAN și WLAN) și funcție ADF. Dacă doriți multifuncționalul pentru uz casnic atunci probabil că va fi suficientă varianta simplă, însă dacă achiziționați aparatul pentru un mediu business atunci ar fi recomandabilă varianta premium deoarece vine cu facilități utile oamenilor de afaceri.

Poze

Estetic, ambele modele arată similar și au un aspect foarte bine realizat, butoanele fiind ușor accesibile, iar ecranul informativ și clar. Despre design sau aspect trebuie spus că e unul sobru pentru ambele modele, atât 3045B cât și 3045 NI (WiFi). Nu se poate spune că arată mult diferit față de alte modele ale Xerox, însă asta e un lucru specific fiecărui brand.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Modelul 3045 vine cu tehnologie laser, mai exact HI-Q LED mono, având procesor de 300 megaherți și memorie de 128 mega. Volumul lunar e unul de 30 de mii de pagini, putând imprima coli A4 și despre greutatea aparatului se poate spune că e una destul de mică. Are funcții cum ar fi imprimare, scanare, copiere, iar modelul 3045 NI are incorporată și funcție de fax. Poate fi folosit fără proleme alături de o multitudine de sisteme de operare cum ar fi Windows XP, Vista și 7, dar și Mac OS X.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand cunoscut; costă destul de puțin; fiabilitatea e destul de bună deoarece garanția poste fi de maxim 48 de luni; e performant în toate tipurile de sarcini care le poate realiza; calitatea imprimării este foarte bună. Un alt lucru pozitiv e că suportă tonere de capacitate normală și de capacitate mare, dar acesta e un lucru similar multifuncționalelor pe laser (cartușul de toner cu capacitate mare suportă până la 2300 pagini).
Contra: e un model alb-negru (monocrom) însă la acești bani nu știu dacă se poate comenta ceva.

Concluzie

WorkCentre 3045 ADF sau nu e un model apărut de curând și ar fi o soluție pentru persoanele în căutarea unei imprimante multifuncționale bune și ieftine. Alături este un clip de prezentare al multifuncționalelor de la Xerox în general și arată că pot fi folosite în multiple situații pentru multiple sarcini.

Te-ar mai putea interesa