Microsoft Xbox 360 HDD 250GB

Consola Microsoft Xbox 360 HDD 250GB Slim este favorita mea, deoarece există o varientate mare de jocuri pentru ea, este mai ieftină decât Playstation 3 Slim. Ea vine în două variante: HDD 250GB și 4GB. Diferenţele de preţ şi specificaţii dintre ele sunt aproape nesemnificative, important este grafica bună a jocurilor, designul plăcut în două culori, negru lucios şi verde. Elite cică scoate ceva mai puţin zgomot fiind mai bine realizată decât predecesoarele ei. Consola are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi zic că nu e mare.

Poze

Poza 1
Poza 2

Preţ

Preţul celor două este apropiat. Elite are un preţ de 999 lei, vine în culoarea negru lucios, este mai silenţioasă şi specificaţii mai bune. Mai sunt și pachete promo de console XBOX 360 250GB cu Kinect Sensor și cu jocuri incluse (Fable III, Halo Reach, Halo 3 sau Adventures) în același preț. Dacă ați vrut să vă luați o astfel de consolă hardware, acum este momentul deoarece este la ofertă la un preț imbatabil.

Eu recomand varianta Xbox 360 250GB Slim numită şi Elite deoarece este nouă şi bună, dar arată şi mai bine datorită aspectului negru lucios şi cu led-uri verzi.

Notă 10

Acord acestă notă, chiar dacă nu este cea mai vândută consolă, din punct de vedere al preţului, specificaţiilor tehnice foarte bune, jocuri destul de multe, etc. Unii preferă varianta Slim pentru că poate fi modată uşor, nu ca PlayStation-ul care are unitate Blu-Ray, pentru că puţini sunt cei care-şi permit o unitate Blu-Ray pentru PC. Astfel, ei nu-şi mai cumpără jocurile, ci şi le imprimă pe calculator, numai că odată cu modarea ei îşi pierd garanţia.

Deci ambele, consola Xbox 360 4GB sau 250GB Slim Elite sunt bune şi le recomand, iar în curând se va lansa Gears of War 3 exclusiv pe Xbox, care va „rupe” piaţa jocurilor cu grafica şi gameplay-ul original, fiind o combinaţie între shooter şi action. Ar mai fi și alte jocuri dar acestea apar cel puțin unul săptămână.

Lasă un comentariu