X-Mini V2

După cum bine știți fiecare mare producător încearcă să intre pe piață cu ceva nou, însă nu toți au succes. X-Mini a știut și știe să-și targeteze clienții, lansând aceste boxe portabile X-Mini V2 Mono Black. După cum bine știți piața telefoanelor mobile e într-o continuă dezvoltare/creștere, iar boxele portabile sunt accesoriile perfecte pentru cei care adoră muzica și filmele. Nu vă oprește nimeni să le conectați la un laptop, player portabil sau la un desktop PC. Din păcate, o astfel de boxă furnizează doar sunet mono, motiv pentru care nu se pot compara cu ce stereo Max V2. Dar dacă alegeți mai multe, calitatea audio va crește semnificativ (la fel și basul).

Dacă nu mă credeți, vă invit să vizionați clipul Youtube de mai jos. Sunt modele de tip capsulă deoarece se deschid prin răsucire, dar numai când aveți nevoie de bass. O astfel de boxă X-Mini V2 poate fi legată în serie cu câteva boxe doriți deoarece fiecare boxă are propriu acumulator incorporat și care se încarcă prin intermediul cablului USB inclus. Mai sunt și alte modele portabile de la acest producător (chiar și stereo), însă acestea mi s-au părut cele mai interesante. Aceste boxe au un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul pachetului
Intrarea USB și cablul audio 3.5 mm pentru a se conecta cu alte boxe similare

Specificații tehnice

Puterea furnizată de o astfel de boxă portabilă e de 2.5 W RMS. banda de frecvență e undeva la 100 Hz – 20 KHz iar impedanța e de 4 Ohmi. Fiecare boxă are un acumulator reîncărcabil incorporat de 400 mAh de tip Li-Ion și cântărește 83 de grame. În partea de jos, vine cu un indicator care vă indică când boxa e alimentată/pornită (lumină roșie/albastră). În pachetul său veți găsi o husă pentru transport și un cablu special USB (de alimentare+ mufă 3.5 mm). Puteți să vă alegeți boxa chiar și în culoarea preferată: Black, Green, Red, Pink, Orange, Silver și Purple. Dar pe negru arată cel mai bine în special dacă aveți și un laptop/smartphone negru.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: foarte puternice pentru dimensiunile sale, disponibile în diverse culori, compacte (probabil cele mai portabile boxe de 2.5W de pe piață), design ergonomic, sunt oferite de un producător foarte bun.

Minusuri: nu sunt chiar accesibile, motiv pentru care puteți opta pentru varianta v1.1 care sunt cu vreo 40 de lei mai ieftine.

Concluzie

Eu vă recomand pe aceste X-Mini V2 Mono deoarece sunt mai puternice și mai noi iar pentru a vă face o idee despre cum arată în realitate, v-am pus o mică prezentare:

Te-ar mai putea interesa