Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Windows 8 arată ca naiba, cel puţin la login

Licenţa de Windows 7 costă undeva la 400 lei şi sunt curios cât va costa hidoşenia de Windows 8. Arată rău de tot, mai ales la partea de login. Păpuşa aceea care stă cu mâna întinsă probabil că le-ar provoca coşmare unora.

În fiecare zi apare câte o nouă poză sau câte un clip cu Windows 8, dar sunt curios dacă în Windows 8 Final vom avea un Windows App Store.

{ 9 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Chiar ca, ca dracu arata!

 • Naşul

  Mă bucur că eşti de aceeaşi părere cu mine. 😀

 • Florin

  Arata groaznic! Cred ca cei de la Microsoft sau invatat minte cu popularite 0% la Windows Vista si gauri imense in profit eu cred ca Windows 8 (nu va fi un fel de Windows Vista in sensul ca datorita designului si a unor functi adaugate aiurea de cei de la Microsoft sistemul sa aiba sorta Windows Vista adica sa nu se vanda). Windows 8 versiunea finala cu siguranta nu-l va avea ca log-on pe acel „GEPETO” ci va arata mai chiar si decat Windows 7.

 • foxgenius

  Windows XP a fost cel mai reusit din multe puncte de vedere – fata de ce au scos in ultimii ani.
  Eu am windows 7 pe 64 biti ca de… am memorie, dar fata de xp injuraturile sau inmultit rau de tot.
  Ba afli ba nu afli programe. Ba erori de nu stii ce naiba are. ba te intreaba orice pentru orice prostioara o deschizi si chiar cu procesor Sandy bridge stau la unele programe sa-si faca „deschiderea” dumnealui, ca de… e Windows 7.
  Luativa maxim 3 GB de memorie, puneti XP si… no sa mai injurati.

 • @foxgenius….Hai sa fim seriosi…Nu injura Win7…pentru ca nu are rost…E de rau daca tu spui despre WinXp ca este mai bun decat Win7. Inseamna ca ori nu ai un computer competent, ori nu ai instalat in mod corect Win7. Win7 este cel mai stabil Windows de pana acum. Cele mai bune formuri de drivere si software. Ofera cea mai buna compatibilitate pentru toate softurile anterioare sau altor ramuri.

  Deci este imposibil sa spui ca Windows Xp e mai competent decat Windows 7.

  Cat despre Windows 8, acum mi-e clar, ca cei de la Microsoft au facut o diversiune, pentru adevaratul OS ce va sa urmeze in urmatorii ani. La fel cum au facut si cu Windows Vista.

  Seven era deja pe harduri, cand Windows Vista a aparut. Doar ca nu era pentru populatie ci adresat celor din structura.

  Deci Windows 8 este oarecum un fel de Vista, iar pana sa vedem o formula adevarata vor mai trece vreo 2 ani. Sigur cu un alt nume.

 • Naşul

  @Florin, 8 va fi mai bun ca 7, dar să sperăm că saltul va fi mai mare decât cel dintre Vista şi 7.
  @foxgenius, 98 şi XP sun printre cele mai populare deoarece nu ai nevoie de super hardware, iar XP are vreo 10 ani pe când Vista şi 7 doar 2-3 ani.
  @Mihai, Windows 7 nu e mare brânză. Singurele lucruri în plus faţă de XP sunt Aero, suport mai bun pentru 64 biţi, o securitate mai bună şi mai multe ferestre care tot te întreabă. Sincer, eu mă aşteptam de la 7 ca atunci când instalezi un driver să nu mai fi nevoit să restartezi PC-ul… că aşa se lăudau.

 • Nasule tu inca nu ai experimentat. Asa ca nu e mare branza. E cash.

 • Scorpyo

  De Paşte când primeşte cadoul o să experimenteze şi el. 😉

 • Pana la urma e foarte simplu ce trebuie toti sa intelegeti! Ca aveti computere competente sau ca aveti Win7 sau nu, WINDOWS7 este cel mai bun sistem de operare windows facut vreodata pana acum de catre Microsoft.

  Sa va aduca tuturor iepurasul laptopuri Sony Vaio! Ce-mi doresc eu mie va doresc si voua tuturor!

  Si va mai doresc ca Windows8, sa nu fie precum in prezentarea din clipul de mai sus! ca sa puteti cu totii sa va bucurati de ceva improvement(adica imbunatatiri) de la microsoft!

  ps:nu e doar aero ci si aerul!!!

  Ciau

Lasă un comentariu