Whirlpool WWDP 10716, mașină de spălat performantă cu uscător

O mașină de spălat cu uscător ca Whirlpool WWDP 10716 vă poate fi de folos dacă spălați mult și nu aveți spațiu ori timp pentru rufe. Chiar dacă nu poate usca multe rufe, puteți spăla doar 7 kg de rufe și alegeți un program corespunzător. Bineînțeles, nu poate fi un model prea compact deoarece are și uscător, iar capacitatea sa e mai mică decât cea de spălare. Cam așa e în cazul multor modele doar că acesta e ceva mai performant. În plus, acest aparat oferă un motor Inverter, adică are o durată de viață mai îndelungată.

Designul acestui aparat e foarte elegant și se datorează ușii negre cu contur argintiu, dar și butonului central. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se vede destul de ușor că are încărcare frontală iar ușa e mai mare pentru că suportă mai multe rufe. Are cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață în acest buget – 1600 RPM, Clasa A, 10 kg la spălare sau 7 kg la uscare. Nu poate avea un consum redus de energie deoarece acest aparat va usca rufele spălate anterior. Are suficient de multe programe de spălare – 16, iar cele speciale sunt cele care sunt mai interesante pentru că nu le găsiți pe orice mașină sau uscător.

Nu are sens să optați pentru două aparate diferite cât timp există aparate ca și cel de sus. Uscătoarele incorporate nu sunt la fel de performante ca și cele clasice, dar își fac treaba destul de bine. Ecranul de pe panoul de control oferă informații despre program dar și cu cât ați amânat pornirea sa. Această mașină de spălat e mai zgomotoasă doar în timpul centrifugării, iar centrifugarea diferă în funcție de program.

Păreri pro și contra

Anumiți parametrii pot fi diferiți deoarece sunt numeroase programe de spălare. Chiar și cu toate acestea are o adâncime de numai 54 cm, iar aspectul său e plăcut.

Nu sunt prea multe prezentări ori poze cu acest Whirlpool WWDP 10716 deoarece a fost lansat recent și poate concura fără probleme cu modelele de la concurență. Sunt puțini producători care oferă uscătoare incorporate și eficiență energetică superioară.

Te-ar mai putea interesa