Whirlpool WWDC 9614 S, mașină cu uscător integrat și clasa A

Whirlpool WWDC 9614 S e o mașină de spălat 2 în 1 deoarece integrează uscător. Poate spăla undeva până la 9 kilograme și usca 6 kilograme. Din această cauză se adresează celora care vor un aparat pentru o familie mare ori pentru o pensiune. Având uscător integrat faceți economie de timp și spațiu.

Despre brandul Whirlpool știți că e numărul 1 la nivel mondial și că produce doar aparatură premium. 😉

Modelul WWDC 9614 S e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are multe funcții utile.
E un model de culoare argintie, iar acest lucru face ca aparatul să iasă mai bine în evidență. De asemenea din imagine se poate vedea că are un panou de comandă minimal, lucru caracteristic Whirlpool.


Funcții

Are integrată caracteristica Al Șaselea Simț, iar acest lucru presupune că aparatul are ceva similar Fuzzy Logic care ne ajută să facem economii la curent și apă. Această caracteristică presupune că aparatul are are senzori care detectează încărcătura, iar în funcție de aceasta adaptează resursele.
Prin 6th Sense Colours aparatul spală bine, iar culorile își păstrează strălucirea.

Avantaje

Printre avantajele acestui aparat se numără capacitatea mare de încărcare de 9 kilograme care vă ajută să spălați de mai puține ori.
Motorul e unul SenseInverter care reduce nivelul de zgomot și care oferă rezultate bune la spălare și uscare prin faptul că Inverterul modifică viteza de rotație.
Viteza de centrifugare e una mare de 1400 rotații, iar acest lucru ajută la spălare, dar și la uscare (rufele vor fi stoarse mai bine).

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un aparat care să se prezinte bine din punct de vedere vizual și funcțional atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nivelul de zgomot e suficient de mic pentru ca dvs să nu fiți deranjați când spală sau când are loc procesul de centrifugare. Astfel, are 54 dB la spălare și 83 la centrifugare.
Garanția aparatului e una de 2 ani, fiind extensibilă la mai mult. Acest lucru ne arată că aparatul e unul cu o fiabilitate rdicată.

Te-ar mai putea interesa