Whirlpool WV1510W

Congelatorul Whirlpool WV1510W e un aparat frigorific ideal pentru depozitarea alimentelor în special că are 165 litri și o capacitate de congelare de 8 kilograme la 24h. E o alternativă decentă la o ladă frigorifică, însă capacitatea de congelare nu se poate compara cu cea a unei lăzi. Ocupă puțin spațiu deoarece are o formă verticală. Mai precis, are o lățime de 55 cm și o adâncime de 58 cm. E ceva mai mic decât un frigider și are 6 compartimente spațioase. La un astfel de aparat e foarte important și consumul său, adică clasa de eficiență care din fericire e A+. Clasa A+ presupune un consum redus de energie și deci nu veți avea o factură prea mare la energie. Dacă nu aveți bani cash și totuși aveți nevoie de un congelator, aveți posibilitatea ratelor fixe. Spun asta pentru că WV1510W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Închis
Deschis

Cei 165 de litri sunt mai mulți decât suficienți. Poate fi comparat cu două congelatoare incorporate de la două combine frigorifice. Nu cred că ar fi avut vreo importanță dacă avea No Frost sau nu, dar și așa e destul de eficient. Curățarea sa se face manual atunci când e nevoie iar datorită sertarelor sale, puteți sorta ușor alimentele. Consumul de energie e undeva la 230 kWh pe an și de 0.63 kWh la 24 ore. Nu e dotat cu dispecere pentru apă și gheață. Nu are compartiment de tip Big Box. Acest timp de compartiment îl puteți găsi doar la lăzile frigorifice. Nu are ușă reversibilă și deci ușa se deschide doar spre dreapta.

Nu vine cu prea multe accesorii, dar tava pentru gheață e inclusă. Autonomia fără curent e de 17 ore (care e și media pentru aparatele frigorifice) iar nivelul de zgomot undeva la 41 dB. Pot spune că prețul e justificat de specificații sale și de eficiența energetică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un aparat silențios, funcționează pentru o perioadă îndelungată fără curent, preț decent pentru caracteristicile sale și are un consum redus.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Whirlpool WV1510W e un congelator care-l recomand dar există și alternative mai mici dar și mai mari. Alegerea dumneavoastră e în funcție de ceea ce vă doriți și bugetul alocat. Alături de acesta cred că s-ar potrivi doar un frigider deoarece o combină ar fi ceva mai costisitoare.

Te-ar mai putea interesa