Whirlpool WV1510 A+W, congelator 165 l

Congelatorul Whirlpool WV1510 A+W e unul foarte bun datorită volumului de 165 litri și a clasei energetice A+ (datorată consumului mic de curent de 230 kWh/an). Din păcate sistemul de dezghețare nu e No Frost, ci unul manual dar asta nu o să vă facă mari probleme deoarece aparatul trebuie curățat doar de câteva ori pe an… dacă doriți să faceți acest lucru.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costă așa de puțin pentru că nu are sistem de decongelare automat. Această funcție nu e una esențială, iar din această cauză lipsa ei nu o să cauzeze probleme, ci o să facă aparatul mia ieftin… după cum se vede din preț.

Aparatul
Aparatul

Deoarece are un volum de 165 litri (e vorba de unul net), consumul de curent e de 230 kWh pe an, iar clasa de eficiență energetică e A+. Cei 165l sunt împărțiți de 6 compartimente care au o capacitate de congelare de 8 kilograme la 24 ore.
Ca niște accesorii mai deosebite acest model are o tavă pentru gheață și roți pentru deplasare.

Lucrurile pozitive la acest model sunt capacitatea mare, consumul deloc mare de curent și autonomia mare de 17 ore (acest lucru vă va fi de folos în cazul în care o să se întrerupă curentul deoarece din această cauză alimentele nu se vor altera, aparatul având o temperatură optimă). Nici zgomotul produs de aparat nu e mare deoarece are un nivel de zgomot e de 41 dB. Zgomotul nu e nici cel mai mic, dar nici cel mai mare.

Aparatul e unul care arată bine (având mâner incorporat), iar ușa se deschide normal, adică la dreapta. Un electrocasnic precum acesta e unul pentru persoane care au multe alimente care vor să le țină la păstrat.
Normal că o să găsiți și modele cu dezghețare automată, dar acestea o să coste cu undeva la 400 lei mai mult și nu știu dacă o să se renteze pentru dvs. Deci, acest model e unul pentru cineva cu buget redus.

Te-ar mai putea interesa