Whirlpool WTV4598NFCIX

Whirlpool WTV4598NFCIX e un frigider premium nu pentru că are un preţ bun Vezi prețul special de azi », ci pentru că are Al 6lea Simți, No Frost, un consum mic de curent și pentru că e înalt. Și după aspectul lui ne putem da seama că e un model premium și trebuie menționat că are dispenser de apă, iar acest lucru poate că se vede și din imagine.

Poze

Whirlpool 6th Sence WTV4598NFCIX e un model de culoare inox care e destul de mare. La interior are frigiderul poziționat jos și congelatorul sus. Congelatorul are doar un compartiment, dar are o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 de ore. Frigiderul e poziționat în partea inferioară având 5 rafturi și 3 suporturi pe ușă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

WTV4598NFCIX vine cu No Frost ceea ce în mod normal presupune că are o decongelare și dezghețare automantă. Frigiderul se dezgheață semi automat și asta presupune o intervenție minimă din partea dumneavoastră. Consumul de curent e unul mic deoarece la 24 de ore apratul are un consum de circa 1 kWh. Consumul de resurse (în special de curent) e unul mic și de aceea este considerat ca fiin un frigider Eco.

Păreri pro şi contra

Pro: acest model arată foarte bine; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și în opinia mea nu costă mult, dar unii că vor spune altceva; vine cu un consum minim de curent, ceea ce poate fi observat prin clasa A+ atribuită aparatului; nivelul de zgomot al aparatului nu e deloc mare, fiind de 42 decibeli.
Contra: prețul e cam mare, dar trebuie remarcat că vine cu multe caracteristici utile.

Concluzie

Dacă ești o persoană care câștigă peste medie atunci ai nevoie și de un aparat frigorific care să ți se potrivească stilului de viață. Eu zic că acest model e unul numai bun și chiar dacă prețul de achiziție pare mare, pe parcurs o să vă recuperați banii prin intermediul unor facturi mici la curent, iar caracteristica No Frost o să vă ajute în sensul că nu o să fiți nevoiți să îl curățați de gheață.

Te-ar mai putea interesa