Whirlpool WTV4598NFCIX

Whirlpool WTV4598NFCIX e un frigider premium nu pentru că are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, ci pentru că are Al 6lea Simți, No Frost, un consum mic de curent și pentru că e înalt. Și după aspectul lui ne putem da seama că e un model premium și trebuie menționat că are dispenser de apă, iar acest lucru poate că se vede și din imagine.

Poze

Whirlpool 6th Sence WTV4598NFCIX e un model de culoare inox care e destul de mare. La interior are frigiderul poziționat jos și congelatorul sus. Congelatorul are doar un compartiment, dar are o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 de ore. Frigiderul e poziționat în partea inferioară având 5 rafturi și 3 suporturi pe ușă.

Aparatul

Specificaţii tehnice

WTV4598NFCIX vine cu No Frost ceea ce în mod normal presupune că are o decongelare și dezghețare automantă. Frigiderul se dezgheață semi automat și asta presupune o intervenție minimă din partea dumneavoastră. Consumul de curent e unul mic deoarece la 24 de ore apratul are un consum de circa 1 kWh. Consumul de resurse (în special de curent) e unul mic și de aceea este considerat ca fiin un frigider Eco.

Păreri pro şi contra

Pro: acest model arată foarte bine; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și în opinia mea nu costă mult, dar unii că vor spune altceva; vine cu un consum minim de curent, ceea ce poate fi observat prin clasa A+ atribuită aparatului; nivelul de zgomot al aparatului nu e deloc mare, fiind de 42 decibeli.
Contra: prețul e cam mare, dar trebuie remarcat că vine cu multe caracteristici utile.

Concluzie

Dacă ești o persoană care câștigă peste medie atunci ai nevoie și de un aparat frigorific care să ți se potrivească stilului de viață. Eu zic că acest model e unul numai bun și chiar dacă prețul de achiziție pare mare, pe parcurs o să vă recuperați banii prin intermediul unor facturi mici la curent, iar caracteristica No Frost o să vă ajute în sensul că nu o să fiți nevoiți să îl curățați de gheață.

Lasă un comentariu