Whirlpool WTV4597NFCIX, frigider cu al 6lea Simț

Dacă ești în căutarea unui frigider, dar nu vrei orice atunci îți recomand acest Whirlpool WTV4597NFCIX deoarece acum e la promoție și primești cadou și un aspirator – Whirlpool WVCC 1CL200. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat frigorific cu totul special atât la dotări, cât și la partea de aspect.

Aspect

E un model mare la cei 482 litri pe care îi are și la înălțimea de 189 centimetri. Aspectul este unul premium, fiind un model gri-inox.

Interiorul
Interiorul

Caracteristici tehnice

Modelul WTV4597NFCIX e unul care beneficiază de o capacitate totală de 482 litri care e împărțită în 350 litri ai frigiderului și 132 litri ai congelatorului. Congelatorul fiind poziționat superior, iar frigiderul propriu-zis e jos.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că vine cu două tehnologii foarte utile, nu costă prea mult și e compartimentat inteligent. Cele două tehnologii sunt No Frost și Multiflow, amblele având rol de a face răcirea mai eficientă, iar tehnologia 6th Sence care e standard pe modelele premium are legătură cu consumul de curent… făcându-l mai mic. Dacă vreți să spuneți că are un preț prea mare atunci trebuie precizat că practic frigiderul e doar vreo 2500 lei deoarece primiți cadou un aspirator de 499 lei, însă promoția e una limitată ca durată.

Concluzie

Dacă ai un buget de puțin sub 3000 de lei atunci acest model ar fi unul bun pentru tine deoarece are incorporate cele mi utile tehnologii care vor păstra alimentele proaspete cât mai mult timp. Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de curent deoarece nu e deloc mare pentru că e un model căreia îi e atribuită clasa de energie A+ sau mai bine spus clasa de eficiență energetică. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e un model plug and play precum monitoarele și singurul lucru care trebuie făcut după montarea sa e să puneți alimentele la păstrat.

Te-ar mai putea interesa