Whirlpool WTNF 92O MX H, model inox cu No Frost

Whirlpool WTNF 92O MX H e un model 6th Sense care e dotat cu Fresh Control, No Frost și alte lucruri utile. Deoarece înălțimea e mare (201 centimetri) și volumul e unul pe măsură, adică de 368 litri (vorbim despre un volum net).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat de top pentru cei interesați să-și amenajeze o bucătărie ca la carte.
Din poza de alături puteți vedea că e vorba despre un model premium de culoare argintie și că e dotat cu ecran touch. Unii poate cred că e dotat cu dozator de apă, dar nu e așa.


Avantaje

Modelul Whirlpool WTNF 92O MX H e unul cu niște diemnsiuni ok deoarece vorbim despre 60x66x201 (LxAxÎ în centimetri).
Consumul energetic e unul mic de 281 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A++… pe partea de eficiență energetică.
Nivelul de zgomot e unul nu prea mare de 40 decibeli, fiind vorba despre un aparat care produce un nivel de zgomot deloc mare comparativ cu alte aparate.
Compartimentarea acestui aparat e una foarte bună deoarece e dotat cu compartiment de fructe și legume, sertat de sticle (pentru sticlele de vin, separator de sticle și raft pentru sticle.
Fiind dotat cu No Frost înseamnă că acest aparat e unul cu dotat tehnologia necesară răcirii fără producere de gheață, iar în acest fel nu e necesară dezghețarea ori decongelarea.

Dezavantaje

Putea să fie dotat cu dispenser de apă și gheață. Acest lucru ar fi fost util vara deoarece ne-ar fi furnizat apă rece de la frigider.
Pe partea de aspect ar fi fost bine dacă acest aparat ar fi avut mânere integrate, adică să nu fie vizibile.

Concluzii

Whirlpool nu e degeaba numărul 1 la nivel mondial, acest lucru datorându-se faptului că produce aparate deloc scumpe și cu o fiabilitate excelentă.
Dacă vreți să-i extindeți garanția atunci acest lucru se poate face cu ajutorul serviciilor de extensie garanție. În acest fel se pot adăuga unul sau doi ani în plus.

Lasă un comentariu