Whirlpool WTNF 92O MX H, model inox cu No Frost

Whirlpool WTNF 92O MX H e un model 6th Sense care e dotat cu Fresh Control, No Frost și alte lucruri utile. Deoarece înălțimea e mare (201 centimetri) și volumul e unul pe măsură, adică de 368 litri (vorbim despre un volum net).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top pentru cei interesați să-și amenajeze o bucătărie ca la carte.
Din poza de alături puteți vedea că e vorba despre un model premium de culoare argintie și că e dotat cu ecran touch. Unii poate cred că e dotat cu dozator de apă, dar nu e așa.


Avantaje

Modelul Whirlpool WTNF 92O MX H e unul cu niște diemnsiuni ok deoarece vorbim despre 60x66x201 (LxAxÎ în centimetri).
Consumul energetic e unul mic de 281 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A++… pe partea de eficiență energetică.
Nivelul de zgomot e unul nu prea mare de 40 decibeli, fiind vorba despre un aparat care produce un nivel de zgomot deloc mare comparativ cu alte aparate.
Compartimentarea acestui aparat e una foarte bună deoarece e dotat cu compartiment de fructe și legume, sertat de sticle (pentru sticlele de vin, separator de sticle și raft pentru sticle.
Fiind dotat cu No Frost înseamnă că acest aparat e unul cu dotat tehnologia necesară răcirii fără producere de gheață, iar în acest fel nu e necesară dezghețarea ori decongelarea.

Dezavantaje

Putea să fie dotat cu dispenser de apă și gheață. Acest lucru ar fi fost util vara deoarece ne-ar fi furnizat apă rece de la frigider.
Pe partea de aspect ar fi fost bine dacă acest aparat ar fi avut mânere integrate, adică să nu fie vizibile.

Concluzii

Whirlpool nu e degeaba numărul 1 la nivel mondial, acest lucru datorându-se faptului că produce aparate deloc scumpe și cu o fiabilitate excelentă.
Dacă vreți să-i extindeți garanția atunci acest lucru se poate face cu ajutorul serviciilor de extensie garanție. În acest fel se pot adăuga unul sau doi ani în plus.

Te-ar mai putea interesa